Haberler

AYDİLGE'den Aşka Davet

Güncelleme:

Aydilge, yeni teklisi "Aşka Gel"i Ağustos 2014'ün ilk haftası Ahmet Çelenk yapımcılığında Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle yayımlıyor.

Sözleri Aydilge'ye, bestesi Aydilge, Alen Konakoğlu ve Volkan Sarubaş'a ait olan "Aşka Gel"in düzenlemesi Alen Konakoğlu imzası taşıyor. The Kulube Stüdyo''da kayıtları yapılan şarkının mixini uzun zamandır birçok başarılı projeye birlikte imza attıkları Alen Konakoğlu yaparken, masteringi ise Amerikalı ses mühendisi Steve Corrao tarafından tamamlandı. Aşkı bir özgürlük yolculuğu olarak niteleyen Aydilge, sevmek özgürleştirir düşüncesinden yola çıkarak yazdığı "Aşka Gel"in sözlerinde düşünmeden, hesapsız sevmenin, insanı emniyet bağlarından koparıp nasıl da yaşamla dolu dizgin, kana kana dans ettirmeye başladığını vurguluyor.

Aydilge Herkesi Aşka Çağırıyor!

Eğlenceli melodisi ve sözleri ile yaz devam ederken kulağımızdan eksik olmayacak "Aşka Gel"in video klibi için Aydilge, Gökhan Palas yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Şile Akçakese'de el değmemiş, tüm doğallığını koruyan Bungalow Koyu'nda gerçekleştirilen çekimlerde yazın tüm enerjisi de ekrana yansıtıldı. Kendi projelerinin yanı sıra dizi ve film müzikleri yapan ve seslendiren Aydilge, son olarak 2014 yaz sezonunun iddialı projelerinden Fox TV'de yayınlanan "Kiraz Mevsimi" dizisinin jeneriğine sesiyle hayat verdi. Yazarlık, radyoculuk kariyerlerine de bir yandan devam eden genç ve başarılı müzisyen Aydilge, yepyeni teklisi "Aşka Gel" i radyolar ve tüm dijital platformlar aracılığıyla müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Çelenk Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title