Haberler

Aydemir: "Köprüköy, Duamız ve Marifetimizdir"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, “Köprüköy’ü köylerinin isimleri öyle güzel tarif ediyor ki, burada ecdadımızın ruhaniyetini hissediyorsunuz. Marifet burada, Mescidli burada, Şehitler burada, Ziyaret burada, Duatepe burada.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, " Köprüköy'ü köylerinin isimleri öyle güzel tarif ediyor ki, burada ecdadımızın ruhaniyetini hissediyorsunuz. Marifet burada, Mescidli burada, Şehitler burada, Ziyaret burada, Duatepe burada. Köprüköy nedir deseler, işte tarif: Köprüköy, dadaşlar şehrinin ruhudur, marifetidir, duasıdır." dedi.

AYDEMİR'İN DEĞERLENDİRMESİ

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, AK Parti anlayışının dayatmaları ve vesayeti reddettiğini, istişare, danışma ve dayanışma kültürünü hakim hale getirdiği belirterek, 'AK Parti'nin yegane danışmanı Halktır, milli iradedir.' dedi.

KÖPRÜKÖY ZİYARETİ

Seçim gezileri kapsamında Köprüköy'e giden İbrahim Aydemir AK Parti ilçe teşkilatıyla danışma toplantısı yaptı, ilçe esnafını ziyaret etti, ilçe köylerinde seçmenlerle buluştu. İlçe başkanı Rıdvan Karasu ve Yönetim kurulu üyeleriyle vatandaşlar tarafından karşılanan Aydemir, bir değerlendirme yaptı.

KÖPRÜKÖY'DE VURGULANAN YÜKSEK MANA

Köprüköy'ün adı gibi, kardeşlik, milli birlik ve beraberlik adına, dadaş yüreğinde özel bir köprü oluşturduğuna dikkat çeken Aydemir, Köprüköy'ü anlamak, bu ilçenin temsil ettiği manaya varmak için köy adlarına bakmak bile yeterlidir' diye konuştu.

MARİFET BURADA, ŞEHİTLER BURADA

Türkiye'de yalnızca 'Şehitler' adını taşıyan köyün Köprüköy'de bulunduğunu kaydeden Aydemir, Köprüköy köy adlarının ilçenin temsil ettiği duruşu, ortaya koyduğu yüksek kültürü ifade ettiğini söyledi. Aydemir, 'Köprüköy'ü köylerinin isimleri öyle güzel tarif ediyor ki, burada ecdadımızın ruhaniyetini hissediyorsunuz. Marifet burada, Mescidli burada, Şehitler burada, Ziyaret burada, Duatepe burada. Köprüköy nedir deseler, işte tarif: Köprüköy, dadaşlar şehrinin ruhudur, marifetidir, duasıdır' dedi.

TARİHTEN TARİHE AKAN ARAS'IN MÜBAREK DURAĞI

Eşsiz doğasıyla Köprüköy'ün il bereket duraklarından biri olduğunu, tarihi veçhesiyle Erzurum geçmişinin aynası bulunduğunu kaydeden Aydemir, ' Bir yanda Tarihten gelip tarihe akan Aras, üzerinde ecdadımızın eşsiz bir ziynet halinde miras bıraktığı Çoban Dede. ve buradan kardeşliğe, gönül birlikteliğine çıkan ve ebediyen çıkacak olan bir yol Köprüköy.' dedi.

KÖPRÜKÖY'ÜN MANEVİ MESAJI

Horasan'dan Çukreş'e manevi önderleriyle Köprüköy'ün Erzurum'un maneviyat köprüsü durumunda da bulunduğunu hatırlatan Aydemir, 'Şunun altını çiziyor ve Köprüköy'den haykırıyoruz. Köprüköy'den Pasinler'e, Karaçoban'dan Oltu'ya, Hınıs'tan Narman'a kadar, bu şehir kardeşliğin, birlik ve beraberliğin adresidir. Ortak heyecanların, hedeflerin ve duaların yaşandığı, kaydedildiği mübarek mekandır. Köprüköy'ün irfan ve izan ambiyansı bize bu hakikati bir kez daha vurgulamak gereğini hissettirdi. Bu coşkuyu yaşattı' diye konuştu.

2023 HEDEFİ

7 Haziran sonrası başlayacak olan dönemde, termal potansiyeli, tarihi zenginlikleri ve doğal kıymetleriyle Köprüköy'ün marka ilçe olması adına, her türlü görevi şerefle üstleneceğini belirten Aydemir, "Çullu'dan Ilıcasu'ya, Marifet'ten Yağan'a Köprüköy'ün yüksek gönüllü Dadaşlarıyla 2023 hedefine yürek yüreğe yürüyeceğiz inşallah." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Aydemir Köprüköy Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title