Haberler

Aydemir: "Esnafımıza Minnettarız"

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, AK Parti’nin esnaf, sanayici ve işadamlarının sorunlarına akılcı ve çağdaş bir yaklaşım sergilediğini belirterek, "AK iktidarlar dönemi Esnafımız açısından farkındalık dönemi olmuş, esnaf ve işadamlarımız girişimci ruhlarını ifade fırsatı elde etmiştir.

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, AK Parti'nin esnaf, sanayici ve işadamlarının sorunlarına akılcı ve çağdaş bir yaklaşım sergilediğini belirterek, "AK iktidarlar dönemi Esnafımız açısından farkındalık dönemi olmuş, esnaf ve işadamlarımız girişimci ruhlarını ifade fırsatı elde etmiştir."dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Oto Galericileri Sitesi esnafını ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, esnafla istişare etti, beklentilerini paylaştı. Görüşmelerde AK Parti'nin Yeni Türkiye programını açıklayan Aydemir, Davutoğlu tarafından açıklanan ekonomide yeniden yapılanma paketinden bahsetti.

AHİLİK VE ERZURUM ESNAFI

Esnafın, Erzurum ekonomisinde özel bir fonksiyon ve işlevi bulunduğunu, bu kesimin Erzurum'a ait ticari aklı ve feraseti temsil ettiğini savunan Aydemir, "Şunu gururla ifade etmek isterim ki, şükürler olsun esnafımız dadaşça duruş ve yaklaşımlarıyla, iş ahlakları ve ufuklarıyla birer ahi Evran torunu olduklarını her vesile ile ortaya koymaktadır. Ahilik ruhunu Erzurum'da yaşatan bu kesime minnettarız. Bu sebeple onların beklentilerini, öngörülerini ve tespitlerini samimi biçimde ve ciddi ölçüde önemsiyoruz." diye konuştu.

Türkiye ekonomisine olduğu gibi bölge ve il ekonomisine de, 13 yıllık eksende, AK Parti iktidarlarının yeni bir ufuk kazandırdığını, bu ufkun özellikle girişimci ruhu besleyen ve destekleyen bir süreci vurguladığını kaydeden Aydemir, "Erzurum tarihi ipekyolu üzerinde bir ticaret şehri kimliğine sahip. Dün de öyleydi, bugün de öyle. Bunun manası ve açılımı şudur, ticaretin ekonomik hayatı şekillendirdiği şehirde, geleceğin sosyal ve ekonomik performansını da esnafı belirler. Ahi ahlaklı esnafımız, dadaşlık terbiyesi ve üslubu içinde bu rolü hakkıyla yerine getirmektedir" kaydını düştü. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Aydemir Ak Parti Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title