Haberler

AYD'den Organize Perakende Sektörüne Önemli Destek

Güncelleme:

2013 yılı Tüketici Algı Araştırması'nın sonuçları 23 Ocak 2014 Perşembe günü The Marmara Otel'de açıklanıyor.

AYD - AVM Ziyaretçisi Büyüteç Altında Araştırması 5. Yılında.

AYD, Organize Perakende Sektörünün önemli ölçüde hedef kitlesini oluşturan AVM Ziyaretçisi'nin algısını 2013 yılında da GFK Araştırma Şirketi'yle işbirliği yaparak araştırdı ve bir rapor haline getirdi.

23 Ocak Perşembe sabahı kahvaltı ile başlayacak AYD, ''AVM Ziyaretçisi Büyüteç Altında'' Rapor Lansmanı ve Değerlendirme Toplantısı'na katılımınızı rica ediyoruz.

AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açılış konuşmasıyla başlayacak toplantıda GFK uzmanları "Araştırmanın metodolojisini" ve süreçlerini anlatacak ve yorumlayacaklar.Toplantıya
GFK CEE- META Dijital Pazar Zekası Bölge İş Geliştirme Direktörü; Caroline Henne' de Almanya'dan gelecek ve konuk konuşmacı olarak geniş bilgi verecektir.

PROGRAM

09:00-10:00 Kayıt - Kahvaltı / Registration - Breakfast

10:00 Hoşgeldiniz / Welcome
Nihat Sandıkçıoğlu AYD Genel Sekreteri / AYD Secretary General

Açılış Konuşmaları / Opening Speeches
Hulusi Belgü AYD Başkanı / AYD Chairman
Fulya Durmuş GfK Türkiye Genel Müdürü / GfK Türkiye General Manager

Araştırma Sunumu / Research Presentation
Elif Pars GFK Türkiye Özel Araştırmalar Direktörü / GFK Türkiye Industries and
Products Director
Yeşim Yaşa GfK Türkiye Kalitatif Proje Yöneticisi / GfK Türkiye Qualitative Project Manager

Soru-Cevap / Q & A

11:30-12:30 Konuk Konuşmacı / Keynote Speaker
Müşterilerin Satınalma Yolculuklarını Anlamak / Understanding Custmer Journey
Caroline Henne GfK CEE-META Dijital Pazar Zekası Bölge İş Geliştirme Direktörü
GfK Regional Business Development Director Digital Market
Intelligence CEE-META

Soru-Cevap / Q & A

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmara Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title