Haberler

Aybastı'da Turizm Gelişiyor

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, bölgede turizmin gelişmesi için Perşembe Yaylası’nda önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, bölgede turizmin gelişmesi için Perşembe Yaylası'nda önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "2016 yılında belediye olarak Perşembe Yaylası'nda bulunan şehitliğimizin çevre düzenlemelerini gerçekleştirdik. Türbeyi onardık ve orada bulunan çamlığın etrafını çevirerek mesire alanı yapma çalışmalarını tamamladık. Şehitlik ve türbe ziyarete açıldı. Perşembe Yaylası'nda belirli yerlere tuvalet yaptık ve hizmete açtık. Yaylamıza bir iş adamımızın desteği ile çok güzel bir cami kazandırdık. Caminin bitişiğinde bulunan yürüyüş alanlarını yaptık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ayrıca bu bölgede parke çalışmaları yaptık. Garga Tepesi ve Çiseli şelalesi yolunda iyileştirme yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanımız da göletin etrafına yürüyüş alanları, bisiklet yolu ve oturma alanlarını yaptı. Gelecek yıl gölün tamamının diğer tarafları da yapılarak hizmete sunulacak. Meclisimizden karar alarak tüm iş yerlerimizde tadilat ve tamiratların yapılması konusunda çalışma yaptık ve zorunlu bir şekilde bu iş gerçekleştik. Turizme önem veren bir belediyeyiz. Bu yıl 500 bin kişi olan ziyaretçi hedefimizi gerçekleştirdik. Perşembe Yaylamızda Kabaktepe mevkisinde 450 metre alanda yapılan konaklama oteli önümüzdeki yıl hizmete açılacak. Mevcut evini pansiyona çevirmek isteyen vatandaşlarımıza da yardımcı oluyoruz. Bir vatandaşımızın geçmişte yaptığı çok büyük bir evi vardı, 50 yataklı otele çevirdi. Yaylamızı, karavan turizmine teşvik ettik ve bir vatandaşımızın da turizme önderlik etmesi sonucu kısmen de olsa konaklama sorunlarını hallediyoruz" dedi.

"Okulları değerlendirdik"

Çürümeye terk edilmiş köy okullarımızın onarımını yaparak çok amaçlı yerlere çevirdik diyen başkan Gündoğar, "Sağlık mahallesinde Murat yerinde, Pelitözü'nde, Uzundere, Sülükgölü mevkisinde bulunan okul ve Kayabaşı'ndaki okullarımızı bitirdik ve hizmete açtık. Zaferi milli, Hisarcık ve Gölyanı'nda bulunan okulun da tadilatına başladık ve inşallah sene sonuna kadar bitireceğiz. Köylülerimiz amaçları doğrultusunda bu okulları kullanıyorlar" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzzet Gündoğar Perşembe Aybastı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title