Haberler

Aybar Finans Masası'na Konuk Olacak

Güncelleme:

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, sektördeki son gelişmeleri yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek.

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, sektördeki son gelişmeleri yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek.

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden canlı olarak yayınlanan toplantılar dizisi Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar olacak.

Aybar, yarın saat 10.30'da gerçekleştirilecek AA Finans Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak, soruları yanıtlayacak.

Toplantı, "aafinans.com"dan canlı yayınlanacak. Aybar'ın açıklamaları, AA Finans'ın Twitter hesabı @aa_finans'tan da anlık takip edilebilecek.

AA'nın, finans piyasası profesyonelleri ile buluştuğu platformu AA Finans Haberleri Terminali bünyesinde gerçekleştirilen AA Finans Masası daha önceki toplantılarında, aralarında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, TCMB Başkanı Erdem Başçı, SPK Başkanı Vahdettin Ertaş, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Turhan, eski BDDK Başkanı Mukim Öztekin, Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Başekonomisti Fatih Birol, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan, Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun da bulunduğu ekonomi dünyasının önde gelen temsilcilerini ağırladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anadolu Ajansı Renault Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

erdinç tekirdağmobilWeb@haberler.com:

Buradan vatandaşlara uyarı reno bir numaralı dolandırıcı ben bir reno sahibi olarak servis tarafından haksızlığa uğradım sakın renoya rahbet etmeyin sebebini öğrenin aracıma arkadan vurdular rapor tutulduğu alde karşı taraf suçunu kabul ettiği halde hasar parasını sigortadan alındığı alde benden fazlası talep edildi olay izmir menemen şubesi reno servis ve bu olayı Avrupa ve basın ayni zamanda mahkemeye suç duyurusunda bulunacam ben mağdurum sakın renoya rahbet etmeyin bilginize .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title