Haberler

Ayaş Belediye Başkanı Taşan Açıklaması

"İlçemiz bizim dönemimizde layık olduğu hizmetlere fazlasıyla kavuşacak.

Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, "Ayaş ilçesi bizim dönemimizde layık olduğu hizmetlere fazlasıyla kavuşacak. Bunun içinde, mahalle mahalle gezerek sorunların tespiti yönünde çalışma içindeyiz" dedi.

Taşan, Oltan ve Sinanlı mahallelerine ziyaretlerde bulunarak, mahallelilerin sorunlarını dinledi ve iyi yıllar dileğinde bulundu.

Taşan, ziyaretinde, halka ne sözü verdiyse onu fazlasıyla yerine getirmenin çaba ve gayreti içinde olduğunu ifade ederek, Ayaş ilçesi bizim dönemimizde layık olduğu hizmetlere fazlasıyla kavuşacak. Bunun içinde, mahalle mahalle gezerek sorunların tespiti yönünde çalışma içindeyiz" ifadesini kullandı.

Ayaş ilçesinin ve mahallelerinin geçmiş dönemlerde yeteri kadar yardım ve yatırımları alamadığını savunan Taşan, "Seçimler için çalışmıyoruz. Nesiller için çalışıyoruz. Ayaş ve mahallelerimiz için hayallerimiz büyük. Bunu gerçekleştirmenin  ve halka sunmanın gayreti ve çabası içindeyiz. Ayaş ilçesini, Ankara'nın batıya açılan ve İpek yolu üzerinde bulunan bir ilçesi olarak canlandırmaya çalışıyoruz" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Sinanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title