Haberler

Ayanoğlu'na Yeni Park

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Varsak Ayanoğlu Mahallesi’ne yeni bir park inşa ediyor.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Varsak Ayanoğlu Mahallesi'ne yeni bir park inşa ediyor.

Antalya'nın yeşil alan miktarı ile birinci sırada yer alan ilçesi Kepez'e yeni bir semt parkı daha inşa ediliyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, eş zamanlı süren park ve yeşil alan çalışmaları kapsamında Varsak Ayanoğlu Mahallesi, Tansu Çiller Caddesi 1951 Sokak'ta park çalışmasını sürdürüyor. Gelişen ilçede yeşil alan ve semt parkları sayısı Başkan Tütüncü döneminde rekor sayıda artarken, yeni projeler arasında Varsak Ayanoğlu Mahallesi'ne hizmet verecek olan 2 bin 600 metrekarelik parkın yapım süreci devam ediyor. İçerisinde çocuk oyun alanları, jimnastik aletleri ve pergoleler yer alacak. Mahalle ve çevresinde yaşayan Kepez halkına ve çocuklara hizmet verecek olan alanda, aynı zamanda yeşillendirme çalışmaları da sürüyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından inşa edilen semt parkları, ilçeye yeni yaşam alanları ve yeşil alanlar kazandırarak Kepez'in rekorunu büyütüyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün hizmet süresinde kazandırılan yeni semt spor sahaları ve parklarla modern bir imaja bürünen Kepez'de kültür, sanat ve sporun yanı sıra semt parkları ile vatandaşlara daha yaşanılabilir bir kent haline geliyor. Başkan Tütüncü yeni yaşam alanlarının vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını dilerken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı noktalarda çalışmalar sürdürülüyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Antalya Varsak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title