Haberler

Ayak Dostu Kıng Paolo'dan Çevreci Kutular

Güncelleme:

Ayak sağlığı konusunda geliştirdiği ayakkabılarıyla tanınan King Paolo, geri dönüşümlü çevreci kutularıyla doğayı da koruyor.


King Paolo tarafından kullanılan çevreci kutular hava kirliliğini %74-84, su kirliliğini %35 ve su kullanımını %45 azaltıyor, böylece hem doğayı, hem de sizi koruyor.

Yaptığı AR-GE çalışmaları ve ürettiği sağlıklı ayakkabılar ile çevreci marka King Paolo, ayakkabı üretimindeki özeni doğayı koruyan kutuları ile gösteriyor. King Paolo, yapımında geri dönüşümlü kâğıdın kullanıldığı çevreci kutu sayesinde çevreye verilen zararı en aza indirmeyi hedefliyor. Ayakkabılar, hava kirliliğini %74-84, su kirliliğini %35 ve su kullanımını %45 azaltan geri dönüşümlü kutularla satışa sunuluyor. King Paolo çevrenin korunması adına ayakkabılarının satışını yaparken çevreci kutuyu tercih ediyor.

Çalışanların Sağlığı İçin Ödül Altın
Toplum yararını gözeten çalışmalarıyla yalnızca bir ayakkabı markası olmadığını gösteren King Paolo aynı zamanda toplumsal fayda gözeten çalışmalarla da adından söz ettiriyor. Çevreci kutuları ile doğanın korunmasında gösterdiği özenin yanı sıra kurum içinde çalışanlarına sigarayı bıraktırmak adına eğitimler düzenleyen King Paolo, bırakanları da bir altın ile ödüllendiriyor.

King Paolo toplumsal fayda sağlayan çalışmalarıyla toplumun önemini unutmuyor ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde çevreyi koruyan uygulamalarıyla dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title