Haberler

Ayağını İnciten Koyuna "Makam Aracı"yla Müdahale

Güncelleme:

Ardahan'ın Posof ilçesinde ayağı incindiği için sürüden ayrılan bir koyun, Posof Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Posof Belediye Başkanı Cavit Ulgar tarafından bulundukları makam aracına alınarak kurtarıldı.

Ardahan'ın Posof ilçesinde ayağı incindiği için sürüden ayrılan bir koyun, Posof Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Posof Belediye Başkanı Cavit Ulgar tarafından bulundukları makam aracına alınarak kurtarıldı.

Posof Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Posof Belediye Başkanı Cavit Ulgar ile AK Parti Posof İl Genel Meclis Üyesi Osman Şahin, Ulgar'ın kullandığı 75 DR 613 plakalı resmi makam aracı ile inceleme yapmak için Posof ilçesine bağlı olan Artvin'in Şavşat ilçesi sınırındaki Kol köyüne gitti.

Köyde söz konusu araçla giderken Posof-Şavşat yolunun 2 bin 400 rakımlı mevkisinde yalnız yürüyen bir koyuna rastlayan Kaymakam Alibeyoğlu, Ulgar ve Şahin aracı durdurup koyunu yakaladı.

Ayağı incindiği için sürüden ayrılıp yalnız kaldığı ve yürümekte güçlük çektiği anlaşılan koyun, yabani hayvanların saldırısına uğramaması amacıyla Kaymakam Alibeyoğlu, Ulgar ve Şahin tarafından bulundukları makam aracına alındı.

Koyunun Şavşat ilçesindeki Cevizliköyü yaylasından Posof ilçesine geçtiğini tahmin eden Alibeyoğlu, sahibine teslim edilmesi için durumu Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk'e aktardı.

Ardından Öztürk ile buluşmak üzere içinde koyunun da bulunduğu makam aracı ile Cevizliköyü yaylasına giden Alibeyoğlu, Ulgar ve Şahin, koyunu buraya gelen Öztürk'e teslim etti.

Koyunun Öztürk tarafından Cevizliköyü yaylasındaki sahibine teslim edileceği belirtildi.

Belediye Başkanı Ulgar, Posof ilçesine bağlı Kol köyünde buldukları koyunun sahibinin Artvin'in Şavşat ilçesindeki Cevizliköyü yaylasında bulunduğunu belirterek, "Koyunu yaralı bulduk. Sahibine teslim etmek üzere en yakın alanda olan Şavşat'a ait yaylaya götürdük" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Şahin Ardahan Şavşat Posof Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title