Haberler

Ayağı Kırık Yolcu Uçamadı

Motosiklet kazası sonucu ayağı kırılan ve Libya aktarmalı Atatürk Havalimanı'na gelen Ali Mdhasem önce Emirates Havayollarına, daha sonra da THY uçağına alınmayınca terminalde perişan oldu.

Motosiklet kazası sonucu ayağı kırılan ve Libya aktarmalı Atatürk Havalimanı'na gelen Ali Mdhasem önce Emirates Havayollarına, daha sonra da THY uçağına alınmayınca terminalde perişan oldu.

Libyalı yolcu Ali Mdhasem,  Emirates Havayolları'na ait uçakla Dubai'ye gitmek için uçağın kapısına geldiği sırada personel, ayağı kırık olduğu gerekçesiyle ancak sedyeyle uçağa alabileceklerini aksi takdirde uçağa almayacaklarını söylediler. Sedye ile gidişin ek maliyetini karşılayamadığı için uçağa alınmayan Ali Mdhasem bu sefer Türk Hava Yolları'nın Bangladeş uçağına binmek için bilet aldı. THY uçağına binen Libyalı yolcu bu sırada kırık ayağı ağrıyıp bağırınca, bu kez de THY uçağının pilotu yolcunun uçaktan indirilmesini istedi. Uçaktan indirilen Ali Mdhasem, durumu Atatürk Havalimanı yetkililerine bildirdi. Bunun üzerine yetkililer de Bangladeş Büyükelçiliğiyle irtibata geçerek sorunun çözülmesini istediler.

Emirates ve THY uçağına binemeyen Libyalı Ali Mdhasem, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Katı pasaport arkasındaki arındırılmış salonda tekerlekli sandalye üzerinde sorunun çözülmesini bekliyor. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Dubai Libya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title