Haberler

Ayağı Kesilen Suriyeli Muaz, İhh'nın Alacağı Protez Bacakla Yürüyecek

İHH Adıyaman Şubesi, ayağındaki ödemin tüm vücuduna yayılmaması için sağ bacağı kesilen Suriyeli Muaz Ğanmuştame isimli çocuğa protez bacak takılmasını sağlayacak.

İHH Adıyaman Şubesi, ayağındaki ödemin tüm vücuduna yayılmaması için sağ bacağı kesilen Suriyeli Muaz Ğanmuştame isimli çocuğa protez bacak takılmasını sağlayacak.

İHH Adıyaman Şube Başkanı Fadıl Akkuş, İHH olarak Adıyaman halkının verdiği desteklerle, çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Fadıl Akkuş, Adıyaman'daki yetim, ihtiyaç sahibi ve Suriyeli ailelerin ihtiyaçlarını gidermeye ve onların yanında olmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Fadıl Akkuş, "Suriyeli Muaz isminde dokuz yaşında çocuğumuzun bir ayağı kesildi. Muazın ayağındaki yaranın tüm vücuda yayılmaması için Muaz'ın bir ayağı Adana'da ameliyatla kesildi. Adıyaman İHH olarak Muaz'ı ziyaret ettik ve Muaz'a bir tablet hediye ettik. Muaz'ın kesilen ayağı iyileştikten sonra da inşallah Adıyaman İHH olarak Muaz'ın protez ayakla da tekrardan yürümesini sağlayacağız.

Yetim bir çocuğumuzun bizden isteği olan çalışma masası ve sehpasını adresine teslim ettik. Çocuğumuz bizden özellikle üzerinde ders çalışacağı bir çalışma masası istemiş ve bizde çocuğumuzu kırmıyor ve onun isteğini yerine getiriyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki 'Yetim Gülerse Dünya Güler.'

Yine 88 yaşındaki Suriyeli Fatma teyzemize de Adıyaman İHH olarak tekerlekli sandalye hediye ettik. Fatma teyzemiz bundan sonra kendi ihtiyacını bir nebze de olsa giderebilecek" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Akkuş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title