Haberler

Ayağı Hamağın İpine Dolanan Köpeği İtfaiye Ekipleri Kurtardı

KONYA'nın Seydişehir İlçesi'nde bir dinlenme tesisinin bahçesinde ayağı ağaçta asılı hamağa dolanarak mahsur kalan sokak köpeği, itfaiye ekiplerinin yardımı ile kurtarıldı.

KONYA'nın Seydişehir İlçesi'nde bir dinlenme tesisinin bahçesinde ayağı ağaçta asılı hamağa dolanarak mahsur kalan sokak köpeği, itfaiye ekiplerinin yardımı ile kurtarıldı. Seydişehir'e yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki Zirve Tınaztepe Dinlenme Tesisleri'ne sabah gelen çalışanlar bahçede bir köpeğin ağaçta bulunan hamağa ayağının takıldığını gördü. Çalışanlar kurtarmak için yaklaştıklarında köpek saldırınca durumu Seydişehir İtfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa süre sonra gelen ekipler, köpek yakalama aparatı ile kurt köpeğini boğazından yakaladı. Boynuna takılan aparat ile hareketleri kısıtlanan köpek, ayağına dolanan hamağın ipi kesilerek kurtarıldı. Uzun süre ayağı hamakta takılı kaldığı için yorgun düşen ve kurtarıldıktan sonra yerde yatarak kısa süre dinlenen köpek, daha sonra tesislerden ayrıldı. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seydişehir Tınaztepe Konya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title