Haberler

Ay Işığında Şamata"Nın Galası Yapıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarınca sahnelenen, "Ay Işığında Şamata" oyununun gala gösterimi, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarınca sahnelenen, "Ay Işığında Şamata" oyununun gala gösterimi, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde yapıldı.

Haldun Taner'in yazdığı oyunu izleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, oyunun ardından yaptığı açıklamada, galaya gelenlere teşekkür etti.

Tüm ekibi tebrik eden Uygur, "Yeteneklerine sağlık. Bize harika bir akşam geçirttiler." dedi.

Oyunu yöneten Naşit Özcan da kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ederek, "Oyunu benim sahneye koymama izin veren Demet Taner'e ve bu oyunu yapmam için distribüsyonun altına, tiyatroya ilk geldiğinde, imza atan Süha Uygur'a çok teşekkür ederim. Arkadaşlarıma da teşekkür ederim. 2,5 ay boyunca beni çektiler, emek verdiler, oyunu beraber çıkardık. Eğer dilimiz sürçtüyse, yanlış bir şey yaptıysak, usta bizi affetsin." diye konuştu.

Arda Aydın'ın anlatıcı rolünü üstlendiği eserde, İbrahim Can, Şevket Avşar, Tuğçe Açıkgöz, Ertan Kılıç, Mehmet Bulduk, Berrin Koper, Ceysu Aygen, Şenay Saçbüker, Emre Narcı, Gökhan Mete, Aziz Sarvan, Gökhan Eğilmezbaş, Derya Çetinel, Savaş Barutçu, Yonca İnal, Samet Hafızoğlu, İbrahim Ulutaş, Özge Midilli, Emrah Can Yaylı, Esra Ede, Ada Alize Ertem, Nilay Yazıcıoğlu ve Özgür Dağ rol aldı.

Haldun Taner'in eşi Demet Taner'in katıldığı galada, tiyatro dünyasının ünlü isimleri de yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Muhsin Ertuğrul Haldun Taner Harbiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title