Haberler

Ay'dan İstanbul'daki Saldırıya Tepki

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısını kınadı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısını kınadı.

Ramazan ayı içerisinde yaşanan bu olayın tüm ulusu yasa boğduğuna dikkat çeken Ay, bu ortamda basın medya organlarına da önemli görevler düştüğünü belirterek, "Yapılacak haberler bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin propagandasına dönüşmemeli. Bu insanlık dışı saldırıların amacı toplumsal huzuru yok etmek" dedi.

"YAYIN YASAĞINA UYALIM"

Ramazan ayı içerisinde yaşanan saldırı neticesinde masum insanların hayatını kaybettiğine dikkat çeken Ay, "Kanla ve kaosla beslenen terör örgütlerinin gerçekleştirdikleri bu saldırılar sonrası başlatılan yayın yasaklarına tüm basın kuruluşlarının riayet etmesi gerekiyor. Bu saldırıları medya kuruluşlarında geniş yer bulması, hatta Dünya basınına yansıması ülkemizin imajını olumsuz etkileyecektir. Bu nedenle yaşanan bu üzücü olayın detayları asla ama asla haber malzemesi yapılmalıdır. Söz konusu terör olduğunda tek yürek ve tek güç olarak mücadele edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Devletimiz bu saldırlar sonrası gerekenleri yapacaktır. Diğer yandan bizlerde üzerimize düşenleri yaparak teröre karşı sürdürülen ısrarlı mücadeleye destek olabiliriz" dedi.

"ACIMIZ VE YASIMIZ BÜYÜK"

Hain saldırı sonrası tüm yurtta olduğu gibi Gaziantep'te de büyük üzüntü yaşandığını belirten Ay, "Bu hain saldırıda hayatını kaybeden masum insanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Diğer yandan saldırıda yaralı kurtulan insanlarımıza da acil şifalar diliyorum. Temennimiz bu olayların artık son bulmasıdır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne el uzatmaya kalkışan terör odakları geçmişte olduğu gibi bugün de emellerine ulaşamayacaktır. Terörü ve teröre destek veren şer odaklarını şiddetle lanetliyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Ay Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title