Haberler

Avusturya'da Göçmen Felaketinde Ölü Sayısı 71 Oldu

Güncelleme:

Avusturya'nın başkenti Viyana yakınlarındaki otobanda terkedilmiş bir kamyon kasasında bulunan cesetlerle ilgili resmi açıklamada, 71 kişinin öldüğü belirtildi.

Avusturya'nın başkenti Viyana yakınlarındaki otobanda terkedilmiş bir kamyon kasasında 71 mülteci cesedi bulundu. İçişleri Bakanı Johanna Mikl Leitner de kasadan 71 cesedin çıktığını açıkladı.

KADIN VE BEBEK DE VAR

Bakan, ölenlerin 59'u erkek, 8'i kadın ve 4'ü çocuk olmak üzere toplam 71 kişi olduğunu söyledi. Ölenler arasında 3 çocuğun 8 ile 10 yaşları arasında olduğu ve bir de 2 yaşında bir kız bebek bulunduğu açıklandı. Göçmenlerin Suriye'deki iç savaştan kaçanlar olduğu belirtildi.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

7,5 Tonluk soğuk hava depolu kamyon kasasında ölen göçmenleri Makedonya, Sırbistan ve Macaristan güzergahından Avusturya'ya getirdikleri belirlenen biri Bulgar vatandaşı, biri Lübnan kökenli, biri de Macaristan vatandaşı 3 kişinin Macaristan polisi ile yapılan ortak operasyonlar sonucunda yakalanarak gözaltına alındığı açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Macaristan Avusturya Viyana Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Mustafa Muhammed:

korkunç bir olay, obamaVEkaçaksarayın karıştırdığı suriyenin masumları, bunların bedduası ahı akpye oy verenleri helak edecek çok yazık Allah Rahmet eylesin

5
6
yanıtYanıtla
akıl:

allahım bu ne vahşet mülteci tacirleri de bu parayı nasıl yiyor bunlar insan mı allahım insanlara böyle vahşice davranan lara gazabini gonder

7
0
yanıtYanıtla
Secim:

Cok yazik buna sebep olan basta isit kafirlerinin allah belasini versin milleti yerinden yurdundan etiler

3
1
yanıtYanıtla
vangolu:

ALLAH c.c bunu yapanin yanina birakmasin

3
0
yanıtYanıtla
selahaddini kurdi:

Bu haberi okuyup İslam Devletine laf söyleyen ahmaklar. Siz İslam Devletinde yaşayan bir vatandaşın İslam Devletinde şikayetci olduğunu duydunuz mu. Ben kaç kişiyle görüştüysem iyi muamele ettiklerini bana anlattılar. Hırsızlık yok namusuzluk yok emniyet var orda yaşayan insanlar hayatlarında memnun.

0
0
yanıtYanıtla
...:

nerde o islam devleti ? boş boş konuşuyo. kimle konuşsam diyon ya geçmişle konuşuyon yada islam devleti var bizim haberimiz yok

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title