Haberler

Avusturalya'dan "Ozi Abla" Geldi

Yaşadığı ülke Avustralya'da çocuklar için televizyon programı yapan, bestelerini ise "Çocuklarla Rengarenk" albümünde bir araya getiren "Ozi Abla" Özlem Topses, Çankayalı çocuklarla buluştu.

Çocuklar için bestelediği şarkıları "Çocuklarla Rengarenk" albümünde bir araya getiren ve yaşadığı ülke olan Avustralya'da televizyon programı yapan "Ozi Abla" Özlem Topses, Çankayalı çocuklarla buluştu.

Şarkılarını bu kez, Çankaya Belediyesi Togan Özliyen Gündüz Bakımevi'ne devam eden minikler için söyleyen "Ozi Abla" renkli kostümü, saçları ve makyajıyla da çocukların ilgi odağı oldu.

Çocuklar, mini konser boyunca, farklı dillerde "merhaba" demeyi, trafik ışıklarının anlamını, saatin kaç olduğunu söylemeyi öğreten şarkılara eşlik etmelerinin yanı sıra doya doya dans da etti.

"BARIŞ MANÇO'YLA BÜYÜDÜM"

Avustralyalı müzisyen eşiyle birlikte üç yıldır çocuklar için şarkılar bestelediklerini belirten Topses, "Ben Türkiye'de Barış Manço şarkılarıyla büyümüş çocuklardanım. Onu kendime örnek alıyorum, çocuklara şarkılarla ulaşabilmek, onlara müziği sevdirmek istiyorum" dedi.

Topses, Türkiye ziyaretlerinde çocuklarla buluşabilmesinin kendisi için büyük mutluluk olduğunu ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Barış Manço Avustralya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title