Haberler

Avustralyalı Anne İki Çocuğunu Terk Ederek IŞİD'e Katıldı

Güncelleme:

26 yaşındaki Jasmina Milovanov isimli Avustralyalı kadın, 5 ve 7 yaşlarındaki iki çocuğunu bırakarak IŞİD'e katılmak için Suriye'ye gitti.

Avustralyalı genç kadın 5 ve 7 yaşlarındaki iki çocuğunu bırakarak IŞİD'e katılmak için Suriye'ye gitti.

ÇOCUKLARI BAKICISINA BIRAKTI

Avusturalya'dan bugüne kadar 100 civarında vatandaş IŞİD saflarına katılmak için ülkeyi terk etmiş bulunuyor. Sidney Daily Telegraph Gazetesi 26 yaşındaki Jasmina Milovanov isimli Avustralyalı kadının 5 ve 7 yaşındaki iki çocuğunu bakıcısına terk ederek IŞID'e katıldığını yazdı.

ESKİ KOCASINA MESAJ GÖNDERDİ

Kadının Suriye'de olduğu ise eski kocasına gönderdiği mesaj ile anlaşıldı. Eski koca, kadının kendisine bir ileti yolladığını, iki güzel küçük çocuğunu bırakarak Suriye'ye gitmesine ve IŞID'e katılmasına hayret ettiğini söyledi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avustralya Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

Gurbet Mobil-IOS:

Aptal beyinsiz orda butun erkekler bi siradan gecirsinlerde akli basina gelsin .O yavrulari hicmi dusunmedin beyinsiz

9
2
yanıtYanıtla
anlayanaMobil-ANDROID:

hicret etmiş bravo

3
7
yanıtYanıtla
tarık:

israil oyuncağı terör örgütüne kaltıldı

7
3
yanıtYanıtla
BznMobil-IOS:

Desene bi mal yine katılmış. Beyninize tüküreyim.

6
3
yanıtYanıtla
cermikli:

Kürtler bu kaltagida cehenneme nurilerin yanina yollar

4
5
yanıtYanıtla
merdo merd:

kadına bak ya islam iyet için gittiğini kimse söylemesin , islamiyette ilk başta anne baba ve çocuk hakkı var ey oharfiyle başlayan kadın senin çocuklarına kim bakacak şimdi onlar kime anne diyecek, sen terörist oldun onlar ne olur düşünmedinmi???

6
2
yanıtYanıtla
demirMobil-ANDROID:

isid yerin cehennem olsun

6
1
yanıtYanıtla
TC*Mobil-IOS:

Gerçi kobaniyi ele geçirseler hiç fena olmazdı zulüm etmeseler ele geçirler daha fazlasınıda işte çok can alıyolar

1
6
yanıtYanıtla
TC*Mobil-IOS:

Bunlar cihat ne onu bile bilmiyo ya

3
3
yanıtYanıtla
yağmurmobilWeb@haberler.com:

Bunlara gel müslüman ol kapan desen yapmazlar ama konu ışid olunca çarşafa bürünürler bi kaç tane de ışidden doğurursun artık

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title