Haberler

Avustralya Maçının Ardından

A MİLLİ TAKIM MENAJERİ ERDENAY TAKIM RESMEN YENİLMEYİ KABUL ETMİYOR MİLLİ BASKETBOLCU ENDER ARSLAN HÜCUMDA KÖTÜ OYNUYORUZ AMA MAÇI BIRAKMIYORUZ.

A MİLLİ TAKIM MENAJERİ ERDENAY TAKIM RESMEN YENİLMEYİ KABUL ETMİYOR

MİLLİ BASKETBOLCU ENDER ARSLAN HÜCUMDA KÖTÜ OYNUYORUZ AMA MAÇI BIRAKMIYORUZ. BİR ADIM DAHA KALDI. İNŞALLAH MADALYA ALIRIZ

CENK AKYOL EMİR YAPACAĞINI YAPTI. ÇOK FAZLA BİRŞEY SÖYLEMEYE GEREK YOK

2014 FIBA Dünya Kupası'nda Avustralya'yı 65-64 yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Basketbol Takımımız ve teknik heyet, bu galibiyeti Türk halkına armağan ettiklerini söylediler.

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, maç sonu yaptığı açıklamada, Bizim için heyecan duyan herkese bu maç armağan olsun. Mucizevi bir karşılaşma daha oynadık. Bu sezon takım karakterimiz bu. Hiçbir zaman maçı bırakmıyor. Karşılaşmanın bitmesine 6-7 dakika kala 14 sayı geri düşüyoruz. Maçın sonunda öne geçtik. Şimdi çeyrek finaldeyiz. Çeyrek finalde daha rahat oynayacağımızı düşünüyorum dedi

Ataman, Hedeflediğimiz dünyanın en iyi sekiz takım arasına girmeyi başardık diyerek, Bu bizim için bir hedefti. Şimdi gidebileceğimiz yere kadar maçlar başlıyor. Litvanya'yı tanıyoruz. Yenebileceğimiz bir takım. Madalyaya ulaşana kadar çalışacağız diye konuştu.

Milli basketbolcu Ender Arslan ise, Takım müthiş bir karakter ortaya koydu. Emir'in ortaya koyduğu oyun mükemmeldi. Hücumda kötü oynuyoruz ama maçı bırakmıyoruz. Sayı yüzdemiz çok düşük olmasına rağmen karakterimiz çok önemli. Bir adım daha kaldı. İnşallah madalya alırız sözleriyle sevincini paylaştı.

Cenk Akyol da yaptığı açıklamada, Emir yapacağını yaptı. Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Yine geriden geldik ve kazandık. Takım arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum. Buraya kadar gelerek bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay ise, Takım resmen yenilmeyi kabul etmiyor. 40 saniye kala 5 sayı geriye düşmüştük. Emir'in muazzam iki tane üçlüğü ile maçı aldık. Avustralyalı VIP'deki insanlar aşağıya inmeye başlayıp takımlarını desteklemeye giderken iki üçlük yiyerek takımının mağlubiyetine şahit oldular. Adımımızı çeyrek finale yazdırdığımız için çok mutluyum ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ender Arslan Ergin Ataman Cenk Akyol Avustralya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title