Haberler

    Avustralya - İspanya / Maç Özeti

    Dünya Kupası B Grubu son maçında İspanya rakibi Avustralya'yı David Villa, Fernando Torres ve Juan Mata'nın golleriyle 3-0 mağlup etti.


    Dünya Kupası B Grubu'nda turnuvaya veda etmesi kesinleşen iki takımın mücadelesinde kazanan 1-0'lık skorla İspanya oldu. David Villa farkı

    İddiası kalmayan iki takımın mücadelesi seyir zevki bakımından sıkıcı bir şekilde başladı. Genellikle orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada öne çıkan isim David Villa oldu. Birbirinden şık topuk paslarıyla taraftarların gözüne hoş gelen bir oyun sergileyen David Villa, harika da bir gole imza attı. Maçın 35. dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Juanfran ceza sahasında uygun pozisyonda bulunan David Villa'ya yerden pasını çıkardı. David Villa harika bir topuk vuruşu yaparak topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

    Fabregas sahada

    İspanya Milli Takımı'nda teknik direktör Vicente del Bosque sürpriz bir oyuncu değişikliği yaptı. Günün etkisiz ismi olan Santi Cazorla'yı saha kenarına alan teknik adam yerine Cesc Fabregas'ı dahil etti. İspanya'nın antrenmanında disiplinsiz tavırları nedeniyle yıldız futbolcuyu idmandan kovan Del Bosque'nin bu değişikliği herkesi şaşırttı. "El Nino-Iniesta" işbirliği

    Karşılaşmanın 69. dakikasında Fernando Torres-Iniesta ikilisi sahneye çıktı. İspanya'nın maestrosu Iniesta'nın verdiği ara pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan "El Nino" kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yerden plase bir vuruş ile kaleciyi avlayan Torres farkı bu golle ikiye çıkardı.

    Fabregas pas, Mata gol

    Farkı ikiye çıkardıktan sonra rakip ceza sahasında boş alan bulmaya başlayan İspanya maçın 82. dakikasında bir gol daha buldu. Fabregas'ın geliştirdiği atakta ceza sahasında kendisine gelen ortayı güzel kontrol eden Mata, kalecinin bacakları arasından topu ağlarla buluşturdu ve farkı üçe çıkardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 3-0 İspanya üstünlüğü ile sona erdi. Stat: Baixada Arena

    Hakemler: Nawaf Shukralla, Yaser Tulefat, Ebrahim Saleh Avustralya: Maty Ryan, Ryan McGowan, Matthew Spiranovic, Alex Wilkinson, Jason Davidson, Matt McKay, Mile Jedinak, Oliver Bozanic (Dk. 72 Mark Bresciano), Mathew Leckie, Tommy Oar (Dk. 61 James Troisi), Adam Taggart (Dk. 46 Ben Halloran) İspanya: Pepe Reina, Juanfran, Raul Albiol, Sergio Ramos, Jordi Alba, Xabi Alonso (Dk. 83 David Silva), Koke, Santi Cazorla (Dk. 68 Cesc Fabregas), Andres Iniesta, David Villa (Dk. 56 Juan Mata), Fernando Torres Goller: Dk. 36 David Villa, Dk. 69 Fernando Torres, Dk. 82 Juan Mata (İspanya)

    Sarı kartlar: Dk. 62 Sergio Ramos (İspanya), Dk. 90+2 Mile Jedinek (Avustralya)

    Maçın ardından oluşan rakamlar:

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fernando Torres David Villa Avustralya İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title