Haberler

Avustralya Genel Valisi Peter Cosgrove Ankara'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Avustralya Genel Valisi Peter Cosgrove ile baş başa görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Avustralya Genel Valisi Peter Cosgrove ile baş başa görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladığı Avustralya Genel Valisi Cosgrove ile baş başa görüştü. Yaklaşık 50 dakika süren görüşmede, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın da hazır bulundu.

Görüşmenin sona ermesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, konuğu Avustralya Genel Valisi Cosgrove onuruna verdiği öğlen yemeğine geçildi.

EMİNE ERDOĞAN DA LYNNE İLE BAŞ BAŞA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Avustralya Genel Valisi Cosgrove ile baş başa görüşürken, eşi Emine Erdoğan da Avustralya Genel Valisi Cosgrove'nin eşi Lynee ile baş başa görüştü. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Avustralya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title