Haberler

Avustralya'da 8 Çocuk Bıçaklanarak Öldürüldü

Güncelleme:

Avustralya'da yaşları 1,5 ile 15 arasında değişen 8 çocuk, evde bıçakla öldürülmüş halde bulundu. Ülke hafta başında da Sidney'deki rehine krizi ile sarsılmıştı.

Avustralya'nın Queensland eyaletinin Cairns kentinin Manoora semtindeki bir evde, yaşları 1,5 ile 15 yaş arasında değişen 8 çocuğun cesedi bulundu. Ülke hafta başında da Sidney'deki rehine krizi ile sarsılmıştı.

8 ÇOCUĞUN CESEDİNE ULAŞILDI

Queensland polisinden yapılan açıklamada, Manoora semtindeki bir evde, bıçaklanarak öldürülmüş 8 çocuğun cesedi ile 34 yaşında bir kadının yaralı bulunduğu belirtildi. Hastaneye kaldırılan kadının durumunun iyi olduğu ve olay hakkında polise bilgi verdiği bildirildi.

KİMLİKLERİ HENÜZ BELLİ OLMADI

Bıçaklanarak öldürülen çocukların isimleri, kim ya da kimler tarafından öldürüldükleri, aynı aileden olup olmadıkları henüz bilinmiyor.

"POLİSLER BİLE ALIŞIK DEĞİL"

Cairns Polis Müfettişi Bruno Asnicar, "Herkes için son derece üzücü bir haber, polislerin bile alışık olmadığı bir durum" dedi. Olayın Cairns polisine, yerel saatle 11.20'de telefonla ihbar edildiği kaydedildi.

ÜLKE İLK OLARAK REHİNE KRİZİ İLE SARSILMIŞTI

Avustralya'nın Sidney kent merkezindeki Martin Place Caddesi'nde faaliyet gösteren Lindt adlı kafeye gelen silahlı kişiler, burada bulunan en az 11 kişiyi rehin almıştı.

16 saatten fazla süren beklemenin ardından polis operasyon yapmıştı. Silah seslerinin ardından yaralılar sedyeyle dışarı çıkarılmış. Operasyonda saldırganla beraber iki kişi ölmüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Queensland Avustralya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (4)

YilmazMobil-IOS:

Biz alisigiz boyle haberlere ozelikle kadinlari dogruyoruz

5
5
yanıtYanıtla
cinli:

:( yazık ya

6
1
yanıtYanıtla
XboyMobil-IOS:

Biraz empati yapsınlar filistinlilerin hisettikleri hakkında. Ölüp geberiyorlar israil lobisi için.

4
0
yanıtYanıtla
ruzgar ruzgarmobilWeb@haberler.com:

SİZ TAM CİVANADAN CİKMİSSİNİZ ULAN OLENLER COCUK TÖRERİST DEYİL. MAFFYA DEYİL. COCUK COCUK. YAZİKLAR OLSUN BEEE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title