Haberler

Avukatlardan 'Fırat Yılmaz Çakıroğlu' Tepkisi

Türk Hukuk Enstitüsü Kayseri Şubesi, Ege Üniversitesi’nde öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için basın açıklaması düzenleyerek, olaya tepki gösterdi.

Türk Hukuk Enstitüsü Kayseri Şubesi, Ege Üniversitesi'nde öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için basın açıklaması düzenleyerek, olaya tepki gösterdi.

Türk Hukuk Enstitüsü Kayseri Şubesi üyesi avukatlar, Ege Üniversitesi'nde öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için kent meydanında basın açıklaması düzenledi. Burada konuşan Türk Hukuk Enstitüsü Kayseri Şube Başkanı Avukat İsmail Tanrıöven, " İzmir'de Ege Üniversitesi'nde üniversiteye yuvalanmış terör örgütü militanlarının milliyetçi öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu bıçaklanmıştır. Arkadaşları hastaneye olay yerinin yakınında bulunan polis aracı ile götürmek istemişler, polis kabul etmemiş ve biraz uzaklıktaki cankurtaran 45 dakika sonra gelmiştir. Bu yüzden öğrenci Fırat kan kaybından şehit olmuştur. Bu durum sorumlular için hiçbir şey ifade etmiyor ve birkaç saat içerisinde unutulacak bir olay olarak düşünülüyor. Unutulmamalıdır ki, başka birisi üniversitede böyle bir saldırıya maruz kalabilir. Terör örgütlerine verilen tavizler o noktaya gelmiştir ki susmaya devam edilirse nice Fırat'lar katledilir. Sen susmaya devam edersen araban yakılır, dükkanın kundaklanır, evin ve sen kurşunlanırsın" dedi.

Tanrıöven ayrıca, "Bu hal üniversite koridorlarının basına yansıyan fotoğraflarda da açıkça anlaşılmaktadır. Basına yansıyan fotoğraflar ve anlatılanlar Fırat'ın katledildiği üniversitenin ve fakültenin terör örgütün sempatizan ve militanlarının yuvası haline geldiğini, üniversite yönetiminin ve siyasi sorumlularının ise adeta cinayete ortak olur şekilde yapılanlara ses çıkarmadığını göstermektedir" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi Kayseri İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title