Haberler

Avukatlar, "İç Güvenlik" Paketine Karşı Çağlayan Adliyesi'nde Nöbette

Güncelleme:

İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ve beraberindeki avukatlar, "İç Güvenlik" paketine karşı Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde nöbet tutmaya başladı.

İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ve beraberindeki avukatlar, AK Parti'nin "İç Güvenlik" paketine karşı Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde nöbet tutmaya başladı.

"POLİS DEVLETİNE HAYIR"

İstabul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ile birlikte adliyeye gelen onlarca avukat, "İç Güvenlik" paketine "hayır" dedi. Avukatlar "Polis devletine hayır" pankartı açarak adliye önünde açıklamada bulundu. Adliye içinde de protestoyu sürdüren avukatlar, oturma eylemi yaptı.

Avukatların adliyedeki eylemi sabaha kadar sürecek.




Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Adliyesi İstanbul Barosu Ümit Kocasakal Çağlayan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (54)

Seher:

Burada ne kadar ''hayvan AKPliler'' var. . Ya bunlara yorum hakki verilmesin. . Bunlarda nasil olsa beyin yok. . . Arap Aydogan onlar icin konuşuyor. . . Bu Arap ülkesi ne kadar rezalet oldu. . Avukatlar demokrat halk arkaniz da. . Tsk ederiz iyi halk icin. .

14
18
yanıtYanıtla
la varyamobilWeb@haberler.com:

molotof silah kabul edilecek daha ne nernize batiyorsa artik bilemedik

12
15
yanıtYanıtla
memmed:

bu avukatlar bir gün asker yada polisin şehit edilmesine tepki gösterip nöbet tutttularmı? siz hangi ülkede avukatlık yapıyorsunuz?

16
9
yanıtYanıtla
tırcıMobil-ANDROID:

yeni iç güvenlik yasasını okudunuzmu da yorum yazıp mesleği avukatlık olan insanları bir kalemde hain ilan ediyorsunuz.Bütün Türkiye Akp gibimi düşünmeli.Özgürlükleriniz birbir alınıyor elinizden siz üç maddeye takılmişsınız.İnsaf biraz

18
7
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

Ya siz nasıl bi şeysiniz ? Siz mi okumuş insanlarsınız. Allah hepinizi Islah etsin. Gezizekalı avukat bozuntuları

15
9
yanıtYanıtla
alanyalı:

Bu avukatlara molotofla yakılarak öldürülen insanlar hakkında ne düşündüklerini ve nasıl tedbir alınması gerektiği hakkındaki fikirlerini sormak gerek. Kendi çocukları, yakınları veya işyerleri yüzü kapalı ve molotoflu bilmem ne çocukları tarafından zarara uğratılsa ne yaparlardı ve avukat olarak onları nasıl savunurlardı?. . . . . .

13
9
yanıtYanıtla
Kazımdevrez Mobil-ANDROID:

Bu avukatlar çıkarları uğruna her şeyi yaparlar memlekete bile satarlar

11
11
yanıtYanıtla
polismobilWeb@haberler.com:

Molotof atana, silah sıkana benim aynı ölçüde karşılık vermem senin niye zoruna gidiyor... Sen gercekleri aciklasana.

15
6
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

EYLEMCİLER NİYETİNİZİN İYİ OLMADIĞI GAYET NET BELLİ ARTIK. KİRLİ EMELLERİNİZİ, TAŞARONU OLDUĞUNUZ VATANHAİNLERİNİN, BARONLARIN KUCAĞINDAN İNİN ARTIK. DÜŞÜN BU TÜRKİYEMİN YAKASINDAN

8
12
yanıtYanıtla
cengaver:

eylemci istanbul barosu her daim dış mihrakların güdümünde en ön saflarda yer almıştır baro içinde kuluçlanmış derin baronlar var maksatları siyasi ve ideolojik mesleklerinin onur ve hasiyetinden uzak gezide başarılı olamamış hüsrana uğramış baro mensupları bu ülkenin önünü kesemeyeceksiniz gezi eylemlerinde polis araçlarını yakıp üstüne çıkıp selfi çeken sözde avukat özde bölücüler iç güvenlik paketi asıl sizin için gerekli çantalı yanlış okumuşlar sizi esnafın vatandaşın canını yakamayacaksınız artık sizi gidi maşalar sizi

13
7
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title