Haberler

Avukata Ters Kelepçenin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Antalya'da polisin bir dershaneye yaptığı baskın sırasında, dershane avukatı İbrahim Eren Çakıroğlu'nun yere yatırılıp ters kelepçe takılarak uygulanan gözaltı işleminin görüntüleri ortaya çıktı.

Antalya'da polisin bir dershaneye yaptığı baskın sırasında, dershane avukatı İbrahim Eren Çakıroğlu'nun yere yatırılıp ters kelepçe takılarak uygulanan gözaltı işleminin görüntüleri ortaya çıktı.

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen 18 Kasım'da Doğu Garajı ve Güllük Caddesi'nde bulunan iki dershaneye baskın yaptı. Anafen Dershanesi'nin Güllük Şubesi'ne giden polisler, öğretmenlerin araçlarının aranması sırasında, dershane avukatı İbrahim Eren Çakıroğlu ile tartıştı. Yere yatırılıp ters kelepçe takılarak gözaltına alınan avukat, 3 saat sonra serbest bırakıldı.

AVUKAT VERMEME KARARI

Bunun üzerine Antalya Barosu, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nden gelecek müdafi taleplerini durdurma kararı aldı. Baro Başkanı Alper Tunga Bacanlı, Cumhuriyet Başsavcılığı'na baskında görevli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Amiri ve 8 polis hakkında hakaret, tehdit, hürriyeti kısıtlama suçlarından suç duyurusunda bulundu. Antalya Barosu tarafından ayrıca Antalya Valiliği'ne yapılan başvuruda da bu amir ve polisler hakkında soruşturma açılması, soruşturma bitene kadar da açığa alınmaları yönünde talepte bulundu.

Olayla ilgili ortaya çıkan görüntülerde, avukat Çakıroğlu 7- 8 polis tarafından sözlü tartışmaların ardından zorla yere yatırılarak ters kelepçe uygulandıktan sonra gözaltına alınıyor. Bir güvenlik kamerası tarafından çekilen görüntüler, suç duyurusuna da delil olarak sunuldu. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Eren Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title