Haberler

Antalya'da Bir Avukat Rus Kadını Vurdu

Güncelleme:

Antalya'da, Diyarbakır Barosuna kayıtlı avukat 34 yaşındaki avukat M.K.S, henüz belirlenemeyen bir nedenle yan komşusu evli ve iki çocuk annesi Rus uyruklu 35 yaşındaki Lyudmila Peregon'u tabancayla vurarak ağır yaraladı.

AVUKATLA TARTIŞTI

Olay, geçen pazar gecesi saat 01.00 sıralarında, Konyaaltı ilçesi Liman mahallesi 10'uncu sokaktaki bir sitede meydana geldi. Rusya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Türk iş adamı ile evli iki çocuk annesi 35 yaşındaki Lyudmila Peregon, birkaç gün önce Antalya'da sahibi oldukları sitedeki evlerine tatile geldi. Tatilini yapan Peregon, aynı sitede önceden tanıdığı ileri sürülen Diyarbakır Barosuna kayıtlı avukat 34 yaşındaki avukat M.K.S ile olay gecesi henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı.

VURULAN KADIN GÜVENLİK KULÜBESİNE SIĞINDI, ORADA DA KURŞUNLANDI

C Blokta yan yana oturan ikili arasında apartman merdivenlerinde başlayan tartışma bahçeye taştı. Sinirlerine hakim olamayan M.K.S, üzerinde bulunan tabancayla Peregon'a ateş etti. Kanlar içinde kalan Rus kadın, kendini güçlükle güvenlik kulübesine atarak yardım istedi. Peregon'un arkasından gelen M.K.S, kadına bir elde burada ateş ederek otomobiliyle olay yerinden uzaklaştı.

RUS KADIN YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ ALTINA ALINDI

Kadına ilk müdahale doktor olan bir site sakini tarafından yapıldı. Çağrılan 112 acil servis ambulansıyla Rus kadın Peregon, Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Akciğerinde zedelenme bulunan Peregon, göğüs cerrahi yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Kadının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, polis kaçan zanlıyı yakalamak için araştırma başlattı.

AYNI SİTE DE 7 YILDIR KİRACI

Olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen avukat M.K.S.'nin aynı sitede kiracı olarak 7 yıldır gelip gittiği öğrenildi. Şüphelinin olaydan birkaç gün önce meskun mahalde ateş etmekten ifadesine başvurulduğu belirtildi.




Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Diyarbakır Konyaaltı Antalya Kadın Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

demırrr...:

allahın kekosudur işte allahım bunlardan bu ulkeyı temızlemeyı nasıp e t bızeee

21
21
yanıtYanıtla
ersinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bunlar dan bu beklenir

18
13
yanıtYanıtla
Bayburtlu:

Her doguda yasiyan kürt degil geri zekalilar sizi

6
23
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın :

lan bunu avukatta yapıoyorsa ben bu insanların . . . . . . müslimmanlara ölüm

7
8
yanıtYanıtla
OSMANLI TORUNU:

LAN DENYO MÜSLÜMANLIKLA NE ALAKASI VAR

yanıt15
yanıt1
kemalizim budur:

kemalistlik budur, , , ,

5
9
yanıtYanıtla
AZAD ÖZGÜR:

ASIL SENİN GİBİ DÜŞÜNEN KARAKTERSİZ OKUMUŞ AMA GÖRMEMİŞ CAHİLLER DEFOLUP GİTSİN BU ÜLKEDENNN

8
4
yanıtYanıtla
TURKO:

AZADIN ANLAMI KECIMI YOKSA AYIMI

yanıt0
yanıt0
dogan turgutmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Gözümüzün önünde vurdular kadini yazikya halen yogun bakimda

0
0
yanıtYanıtla
murat:

Olaya adı karışan M. Kemal benim fakülteden arkadaşım. Çok beyefendi bir çocuktu. Karısı ceberruttu. O da bizim sınıftaydı. Çocuk Kürt değil. Birecikli ama Türktü. Eşi de türktü.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title