Haberler

Avukat Halil Kuru Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Avukat Halil Kuru son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Avukat Halil Kuru son yolculuğuna uğurlandı. Kuru için Ereğli Adliye hizmet binası önünde tören düzenlendi.

Ereğli Adliyesi önünde düzenlenen törene Zonguldak Barosu Başkanı Kerem Ertem, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Ereğli Hukukçular Derneği Başkanı Tayyar Kartal, bazı siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yargı mensuplarından oluşan kalabalık bir topluluk katıldı. Zonguldak Barosu Başkanı Kerem Ertem, meslek hayatı boyunca her gün hak ve hukuk mücadelesi veren bir meslektaşını uğurlamaktan ötürü duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Ertem; "Daha ölümü bilemiyoruz. Bizi bulunca da anlamak mümkün olmuyor. Ama ölmeden önce bırakılan nefesleri, uğraşıları, mücadeleleri, dostlukları, kötüyü, iyiyi, güzeli ve doğruyu görüyoruz. Ama hayatı da anladığımız ve bildiğimiz söylenemez. Konfüçyüs'ün dediği gibi daha yaşamayı bilemiyoruz. Buna rağmen hayatın içinde olan bizler hayatı bilmesek de yaşıyoruz alabildiğince. Dostluk ve arkadaşlık yolunu, zamanın bir anında ve yıllar boyunca yaşayabiliyoruz. İşte bize dostluk ve arkadaşlık yaşatan naif, sıcak bakışlı değerli üstadımız avukat Halil Kuru ağabeyimizi yaşamın içinde ve onun hengamesinde tanıdım. Onu mesleğe ilk adım attığımda tanıdım. Ereğli zamanlarımda tanıdım. Mesleğimizin kültürüne yazılan satırlardan bazıları da üstadımıza aittir. Hem mesleğimize katkıları, hem de hukuk mücadelesine katkıları karşısında huzurlarınızda merhum üstadımız önünde eğiliyorum. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Meslektaşlarımıza, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun" dedi.

Kuru, Ereğli Bozahane Camisi'ne ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Aydın Kerem Ertem Zonguldak Gülüç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title