Haberler

Avukat Hacer Arzu Sarıkaya Hukuk Bürosu Açtı

Güncelleme:

1992 yılında Metin ve Hülya Sarıkaya'nın kızları olarak Dörtyol'da dünyaya gelen Hacer Arzu Sarıkaya 9 Ocak İlköğretim okulundan sonra Dörtyol Atatürk Lisesini bitirdi.

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 2014 yılında stajyer avukat olarak mezun oldu.

1 yıllık Staj Dönemini Av. Pınar Bel Danabaş ve Av. Esra Tüysüz'ün bürosunda tamamladı. 26 Ekim 2015 Pazartesi günü yapılan ruhsat töre-ni ile ruhsatını teslim alan Hacer Arzu Sarıkaya dün de yapılan bir törenle Has Hukuk Bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Numuneevler Mahallesi PTT arkası Soyer 1. sokakta Has Hukuk adıyla gerçekleşen büro açılışına Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Dörtyol Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Hakan Turan, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koray Ateş, Askerlik Şube Başkanı Yzb. İrfan Şahan, Gençlik İlçe Spor Müdürü Selçuk Kayhan, Orman İşletme Müdürü Abdulsamet Doğar, İlçe Müftüsü Hüseyin Taner, 9 Ocak İlkokulu Müdürü Cemal Tabak ve Hacer Arzu Sarıkaya'nın Avukat olan arkadaşları ile aile yakınları katıldı.

Dörtyol Müftüsü Hüseyin Taner'in yaptırdığı duanın ardından bir konuşma yapan Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk; "İlçemizde çok kıymetli avukatlarımız var. Bu kıymetli adalet ordumuza genç bir arkadaşımız daha katılıyor. Sanırım ilçemizde serbest avukat olan 62. arkadaşımız olacak. Kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Hacer Arzu Sarıkaya'da iştiraklerinden ötürü tüm protokol üyelerine teşekkür ederek böylesine anlamlı bir günde onları yanında görmekten duyduğu mutluluğu ve heyecanı dile getirdi.

Konuklara yapılan ikramların ardından bu anlamlı günün anısına hatıra fotografları çektirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Selçuk Üniversitesi Sarıkaya Dörtyol Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title