Haberler

Avrupalı Yönetici Kadınlar İstanbul'da Buluşacak

Güncelleme:

Yönetim kademelerindeki kadınların üye olduğu EWMD'nin 29. Uluslararası Konferansı'na bu yıl ilk kez Türkiye evsahipliği yapacak.

Avrupa'nın önde gelen kadın yönetici platformları arasında yer alan EWMD (European Women's Management Development International Network), bu yıl 29'uncusunu düzenleyeceği uluslararası konferans için Türkiye'ye geliyor. Beyoğlu Belediyesi'nin ana sponsorluğunda düzenlenen EWMD International 2015 Konferansı 14 Kasım 2015, Cumartesi günü Point Otel Taksim'de gerçekleşecek. Toplantıda Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu'na gelen yönetici kadınlara dönük bir selamlama konuşması yapacak. Ayrıca Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Müsteşarı, Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkanı François Bégeot ise Avrupa Birliği'nde Çeşitlilik Politikaları ile ilgili bir açılış konuşması yapacak.

Konferansa Avrupa'dan ve Türkiye'den 150'nin üstünde

kadın yöneticinin katılmasının beklendiğini söyleyen EWMD Türkiye Başkanı Tanju Cepheli konferans yoluyla Türk ve Avrupalı kadın yöneticilere uluslararası diyalog, farklı kültürleri tanıma, yeni fikirlerle buluşma ve iş ilişkileri kurabilmeleri için bir platform sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

Konferansta İş Yaşamında Çeşitlilik Ele Alınacak

Avrupa'nın farklı ülkelerinden ve Türkiye'den gelen kadın yöneticiler, konferansta "İş Yaşamında Çeşitlilik Sorun mu, Başarı Sebebi mi?" başlığını ele alacaklar. BASF, Gün & Partners, Çelebi Bandırma Limanı, Mestemacher ve Ekin Kimya'nın da katkılarıyla düzenlenen EWMD'nin bu yılki konferansı iş dünyasını yakından ilgilendiren "çeşitlilik" kavramı üzerine yoğunlaşacak.

Konu başlıklarından bazıları şöyle:

-Avrupa Birliği'nde Çeşitlilik Politikaları

-Bir Avrupa Kadın Yönetici Bakış Açısıyla İslam Ülkelerinde Çeşitlilik Uygulamaları

-Küresel Şirketlerde Çok Kültürlülük ve Çeşitliliğin Yönetimi

-İşyerinde Cinsiyet Çeşitliliği: Kadın Dostu Şirket Nedir?

-Çok Kültürlü İletişim

Kimler Katılıyor?

EWMD International 2015 Konferansı'na konuşmacı

olarak küresel şirketlerin CEO ve üst düzey yöneticileri, kadın kuruluşları ve bu alanda çalışan kesimler katılacak. Katılımını teyit eden şirketler arasında Mercedes, Rolls-Royce Almanya, BASF, Microsoft, UPS, ebay Almanya (Gittigidiyor.com), Suteks, Vodafone, Pepsico International, McKinsey, Gün & Partners, Odea Bank, Çelebi Holding gibi şirketler bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beyoğlu Belediyesi Avrupa Birliği İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title