Haberler

Avrupalı Parlamenterlerden Kilis'e Ziyaret

Güncelleme:

AKPM'nin Suriyeli sığınmacılar konusunda oluşturulan "Ad Hoc Komitesi" üyesi Milletvekillerinden oluşan kalabalık bir heyet Kilis'i ziyaret etti.

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin (AKPM) Suriyeli sığınmacılar konusunda oluşturulan "Ad Hoc Komitesi" üyesi Milletvekillerinden oluşan kalabalık bir heyet Kilis'i ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Avrupalı Parlamenterler Meclisi Üyelerine Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara bizzat eşlik etti. Başkan Kara, öncelikli olarak Parlamenterlerle Suriyelilerin yaşadığı Kilis Elbeyli Geçici Barınma Merkezini gezdi. Daha sonra şehir merkezinde kısa bir gezinti yaptırarak şehir ve Suriyeli misafirler hakkında bilgiler veren Başkan Kara, Parlamenterlerle Suriyelilerin çalıştığı dükkanlara girerek onlarla sohbet etti.

Şehir Merkezindeki gezi sonrası Suriyelilerin kurs ve çeşitli etkinlikler yaptığı Suriye ÇATOM gezildi. Parlamenterler burada verilen ikramları yedikten sonra Suriyelilerin eğitim gördüğü sınıfları gezdi. Parlamenter Meclisi üyelerinin ziyaretten oldukça memnun kaldıkları görüldü. Parlamenter Meclisi üyeleri kısa Kilis gezisi sonrası kentten ayrıldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Kara Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title