Haberler

Avrupalı Öğrenciler Bursa'ya Hayran

Almanya, İspanya, İtalya, Litvanya ve Romanya'dan gelen lise öğretmenleri ile öğrenciler, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ ile tarihi belediye binasında bir araya geldi.

Almanya, İspanya, İtalya, Litvanya ve Romanya'dan gelen lise öğretmenleri ile öğrenciler, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ ile tarihi belediye binasında bir araya geldi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Başkanvekili Abdullah Karadağ'ın ağırladığı 22'si öğrenci ve 18'i öğretmenden oluşan heyet, Bursa'ya hayran kaldı. Gemlik İmam Hatip Lisesi tarafından 2011-2013 yılları arasında uygulanan 'Avrupa'da Kültürel Farkındalık-Ülkemi Hayal Et' projesi kapsamında Bursa'ya gelen Avrupalı öğrenciler, tarihi belediye binası ve Bursa hakkında merak ettikleri her konuda bilgi sahibi oldular.

Başkanvekili Karadağ, Bursa'nın tarihi ve kültürel mirası, zenginlikleri hakkında Avrupalı öğrencileri bilgilendirdi. Başta Almanya olmak üzere birçok kentle kardeşlik ilişkilerinin bulunduğunu söyleyen Karadağ, Almanya'nın Darmstad Eyaleti'yle 43 yıldır, Hessen Eyaleti'yle de 2 yıldır kardeş olduklarını hatırlattı.

Ziyarette heyete eşlik eden Gemlik İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mehmet Türkmen ise konuk heyetin karşılanması sırasında kendilerine verilen destek nedeniyle Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Gemlik İmam Hatip Lisesi'nin projesi dahilinde Bursa'ya gelen Avrupalı öğrencilerin 5 Mayıs tarihinde geziyi tamamlayacakları belirtildi.

(MŞ)

04.05.2013 10: 53: 18

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Almanya Karadağ İspanya Gemlik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title