Haberler

Avrupa'ya Uçmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Güncelleme:

BA Life Marketing ile Avrupa'ya uçak biletiniz Philips'ten!

BA Life Marketing'in yeni kampanyasıyla küçük ev aletleri büyük işler başarıyor. 31 Aralık'a kadar Philips'ten süpürge ve ütü alışverişi yapanlar, Avrupa'ya gidiş dönüş uçak biletinin sahibi oluyor.

Philips ile alanına lider olan BA Life Marketing iş birliğiyle gerçekleştirilen 'Uçuran Ev Aletleri' kampanyasıyla Philips süpürge ya da ütü satın alan herkes, çekilişsiz kurasız Avrupa'ya gidiş dönüş biletine sahip oluyor.

Kampanya kapsamında 31 Aralık 2014 tarihine kadar Philips Marathon Ultimate Süpürge ya da Akıllı Ütü alan herkes; Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Milano, Paris, Londra, Viyana, Münih, Berlin, Roma ve Atina şehirleri arasından diledikleri noktaya anlaşmalı havayollarıyla uçuş hakkı elde ediyor.

Philips marka ütü veya süpürge satın alanların Avrupa'ya gidiş dönüş biletlerini almak için www.ucuranevaletleri.com adresini ziyaret edip başvurularını gerçekleştirmeleri yeterli oluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Philips Turizm Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title