Haberler

Avrupa Üçüncüsü Saniye Şenay Demircioğlu'ndan, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü...

Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan Saniye Şenay Demircioğlu, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan Saniye Şenay Demircioğlu, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Avrupa Boks Konfederasyonu (EUBC) tarafından düzenlenen 17 ülkeden 202 sporcunun katıldığı Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa üçüncüsü olan Saniye Şenay Demircioğlu, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Avrupa üçüncüsü olan Saniye Şenay Demircioğlu'na Trabzon Boks İl Temsilcisi Kaya Özlü, Boks antrenörü Adil Değirmenci eşlik etti.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda önemli dereceye imza atan Saniye Şenay Demircioğlu'nu tebrik etti. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk'te yer aldı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avrupa Boks Konfederasyonu Cemalettin Yazıcı Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title