Haberler

Avrupa Şampiyonu Oldu Ama Sporu Bırakabilir

Birçok kez dünya ve olimpiyat şampiyonluğuna ulaşan Samsunlu judocu Samet Bulut, Ermenistan'da düzenlenen İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu oldu. Fakat antrenörü Mustafa Balcı, sporcunun bulunduğu yerde antrenman sahası olmadığı için sporu bırakabileceğini söyledi.

29-30 Ekim 2015 tarihinde Ermenistan'ın Erivan şehrinde yapılan İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası'nda Samsunlu Samet Bulut, 100 kiloda ve açık sıklette tüm rakiplerini geride bırakarak Avrupa Şampiyonu oldu. Olimpiyat Spor Kulübü Başkanı Osman Temel, Antrenörleri Mustafa Balcı ve Ayhan Balcı da sporcularını başarılarından dolayı kutladı.

Avrupa Şampiyonu Samet Bulut, 18-26 Temmuz 2016 yılında Samsun'da yapılacak olan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası ve 2017 yılında yine Samsun'da düzenlenecek olan İşitme Engelliler Olimpiyatları'na katılmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sporcusunun Ordu'nun Kumru ilçesinde öğretmenlik yaptığını belirten Judo Antrenörü Mustafa Balcı, "Sporcumuz Kumru ilçesinde antrenman yapılacak yer olmadığından dolayı sporu bırakmak zorunda kalabilir. Yüksek makamların biran önce Samsun'da antrenman yapabilmesi için sporcumuzu geçici tayin yapılmasını rica ediyoruz. Sporcumuz önceki olimpiyatta 2 altın madalya almıştır. Bu sebepten dolayı sporcumuz 2017 Olimpiyatlarının öneminden dolayı madalyalar kazanmak istiyor" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Balcı Samet Bulut Ermenistan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title