Haberler

Avrupa Parlamentosu Başkanı: Londra Sabrımızı Sınıyor

Güncelleme:

Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz Londra'daydı ve London School of Economics'te konuştu. Schulz "sürekli birlikten ayrılma konusunu gündeme taşıyan İngiltere sabrımızı sınıyor" dedi.

"İNGİLTERE SABRIMIZI SINIYOR"

Schulz, İngiltere'de devam eden ülkenin Avrupa Birliği'nden kalıp kalmaması gerektiğine dair tartışmaları değerlendirdi. Schulz "sürekli birlikten ayrılma konusunu gündeme taşıyan İngiltere sabrımızı sınıyor" dedi. Schulz ayrıca "birçok arkadaşım açıktan olmasa da kapalı kapılar ardında yeter artık birlikten çıkacaklarsa çıksınlar diyor" şeklinde konuştu.

İNGİLTERE'DE 1 MİLYON POLONYALI ÇALIŞIYOR

Avrupa Birliği içerisinde kalıp kalmamayı halk oyuna sunacak olan İngiltere'de AB vatandaşı işçilere ödenen sosyal yardımların dört yıl süreyle kesilmesi tartışması Polonya'da endişeye yol açmıştı. Halen Ada ülkesinde 1 milyon Polonya vatandaşı çalışıyor.

"ENDİŞEYE MAHAL YOK"

Cameron Polonya'da Başbakan Beata Szydlo'nun yanısıra iktidardaki Hukuk ve Adalet Partisi lideri Jaroslaw Kaczynski ile de bir araya geldi. Kaczynski görüşme sonrasında "endişeye mahal yok" dedi:

"ÖDEME SÜRECEK"

"Polonya ve Polonyalılar buradan da kazançlı çıktı. Endişeye gerek yok. Şu anda İngitere'de bulunanlar tümüyle emin olabilir. Burada çocukları olanlar da ödenek almaya devam edecek. Bazı düzenlemeler yapılacak belki ama yine de ödeme sürecek."

Polonya'nın ardından Danimarka'ya geçen Cameron burada da Başbakan Lars Loekke Rasmussen ile biraraya geldi. Avrupa Birliği'ne İngiltere benzeri soru işaretleriyle yaklaşan Rasmussen ile Cameron görüşmesinde masada ticari ilişkilerin yanı Bsıra, İngiltere'nin AB üyeliğine devam edip etmeyeceği de bulunuyordu. Danimarka'nın AB tarafından hazırlanan teklife sıcak baktığı biliniyor.

Kaynak: tr.euronews.com


Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avrupa Birliği Polonya Londra Dünya Haberler

500

Yorumlar (18)

idris:

avrupa birli diye bir sey kalmadi ingilizleri sevmem amma obur geri zekalilardan daha akillilar

24
1
yanıtYanıtla
HAMDI:

YAU BIR COK FABRIKA KAPANMIS BURGARI ROMENI DILENCILIK YAPIYO SOKAKLARDA AVRUPADA !!!!

yanıt7
yanıt0
ANTEPLİ.V:

İnşallah Avrupa savaşları yeniden başlar da bir birlerini yerler de başlarına çorap ördükleri mazlum ülkeler kurtulur

18
4
yanıtYanıtla
CEMIL:

YAU AVRUPA BIRLIGIMI KALDI FABRIKALAR COGU KAPANMIS UZAK DOGU ÜLKELERINE GITMIS HALK COGU ISSIZ!!!!!

yanıt3
yanıt1
Aslan:

Hain devlet herzaman ingilizlerdir. Osmanlıyıda onlar yıkmıştır. Tabi onlarda yem olmuşlar ayrı.

19
0
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Avrupa birligi fakir ve demokratik olmayan demir perde ülkelerini 90li yillardan baslayarak bünyesine aldiktan sonra bütün yük Almanya Fransa ve Ingiltere gibi büyük ekonomilerin üstüne bindi. Bunlar bu ülkelere gidip birkac sene calisiyorlar ondan sonra sosyal yardim baglatip ülkelerine dönüp orada yasiyorlar. Ingilterede bu yüzden ABden cikmak veya sosyal yardimi 3-4 sene ile sinirlamak istiyor. Bunlar komünist sistemde bir isyerini 3 kisi paylastiklarindan calismadan devletten gecinmeye alismis

17
0
yanıtYanıtla
Dragos:

Ingilterede yasayan biri olarak analiziniz dogru, haberde Polonya halkinin daha fazla aldigini soyluyor fakat burada Pakistan vatandaslari daha fazla Sonucta Ingilizler kullaniliyor devletde ab den ayrilma yollarinda gercek Ingiliz vatandaslarinin vergileri bu kisilere yardim olarak gidiyor ve onlar daha fazla cocuk yapiyor bu yardimi cogaltmak icin. Yani konu Ingilizlerin kendi koydugu kuralin altinda kalip bir sekilde bu kurali bozma yoluna gitmesi bu da avrupa birliginden ayrilmasina sebep

yanıt2
yanıt1
Recep Atli:

Dragos:Pakistanlilar aldiklari yardimi Ingilterede kalip harciyorlar ve alisveris yaparak kira ödeyerek kdv ödeyerek parayi Ingilterede birakiyorlar. Yani devlet verdigini bir sekilde geri aliyor. Polonyali aldigi parayi polonyada harciyor. Böylece Ingiliz parasi ile Polonya ekonomisine katki oluyor.

yanıt1
yanıt0
Muzaffer karagülloğluMobil-IOS:

Uzun sürmez Avrupa birliği yıkılır Türkiye'yi de Avrupa birliğine alacaklarını sanmıyorum orası bir hırıstyan birliği

17
0
yanıtYanıtla
Koray:

çıksada kurtulsak

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title