Haberler

    Avrupa Ligi: Napoli 3-1 Dinamo Moskova (Maç Özeti)

    UEFA Avrupa Ligi son 16 ilk maçında Napoli, sahasında ağırladığı Dinamo Moskova'yı 3-1 mağlup etti ve ikinci maç için büyük bir avantajı yakaladı.

    Maça fırtına gibi başlayan Dinamo Moskova henüz 2. dakikada tecrübeli golcüsü Kevin Kuranyi ile öne geçti. Bir anlık soğuk duş etkisi yatratan bu golün ardından Napoli'nin baskılı oyunu başladı.

    25. dakikada Faouzi Ghoulam'ın sol kanattan açtığı ortaya şık bir kafa vuruşu yapan Arjantinli yıldız Gonzalo Higuain takımı adına beraberlik golünü kaydetti.

    31. dakikada Napoli'nin kazandığı penaltıda topun başına gelen Higuain kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti ve Napoli bu golle öne geçti.

    İlk yarı Napoli'nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

    İkinci yarıya büyük bir şokla başlayan taraf bu kez Dinamo Moskova oldu. İkinci yarının henüz ilk dakikası dolmamışken kırmızı kart gören Roman Zobnin, takımını bu zorlu deplasmanda 10 kişi bıraktı.

    55. dakikada Jonathan De Guzman'ın pasında topla buluşan Higuain, penaltı noktası civarından yaptığı sert vuruşla topu bir kez daha ağlara gönderdi ve hat-trick yaptı.

    Karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Napoli Dinamo Moskova'yı 3-1 mağlup etti ve çeyrek final için büyük avantaj elde etti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Faouzi Ghoulam Dinamo Moskova Napoli Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title