Haberler

Avrupa Güzelinin Okulu Eğitim Sezonunu Açtı

Güncelleme:

1983'ün Türkiye,1984'ün ise Avrupa güzeli seçilen Neşe Erberk, Özel Neş'e Erberk Anaokulu Aydın

Şubesi'nin 2012-2013 eğitim sezonunun

açılışına katıldı.

Okul binasında düzenlenen açılış törenine Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Aydın'daki okulun kurucusu Betül İşgüder Yelmen, okul müdürü Şengül Yıldırım ile veliler ve minik öğrenciler katıldı. Güzelliğinden ve enerjisinden hiçbir şey kaybetmediği gözden kaçmayan Neşe Erberk, tören boyunca dikkatleri üzerinde topladı.

Törende konuşan okul müdürü Şengül Yıldırım, 2012-2013 yılında Neş'e Erberk Anaokulu ailesine katılmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Neş'e Erberk Anaokulu'nun adını ve markasını uzun yıllar Aydın'da yaşatmaya kararlı olduklarını belirten Yıldırım şunları söyledi: "Bizi tercih eden velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bize emanet ettiğiniz değerli varlıklarınıza güven içinde, sevginin sihrini kullanarak, akademik ve güçlü kadromuzla özgüvenli, sorgulayan, araştıran, yaratıcı, her yönden sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek için hazırız ve iddialıyız"

ERBERK'DEN TÖRE'YE TEŞEKKÜR

1984 Avrupa güzeli Neşe Erberk ise yaptığı konuşmada çocukların kişiliğinin yüzde 80'inin okul öncesi eğitimde tamamlandığını hatırlattı. Yeni bir eğitim yılına girdikleri için heyecanlı olduklarını ifade eden Erberk, "Okul öncesi eğitimin önemini yaymak istiyoruz. Uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. İnşallah ileride ilköğretim okulu açma imkanımız olur. Bize katkı gösteren İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz" dedi.

"SAF YÜNE SÜRÜLEN BOYA ASLA ÇIKMAZ"

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, yaptığı konuşmada Türkiye'deki seçkin eğitim kurumlarından biri olan Neş'e Erberk anaokulunun açılışında bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Kendisinin 'saf yüne sürülen boya asla çıkmaz' sözüne inandığını kaydeden Töre, "Okul öncesi eğitim kurumlarımız rekabet duygusunu güçlendirerek, özgüvenli, yeteneğinin farkına varan bireyler yetiştirmeyi sağlıyor. Aydın'da bu okulu açan Neş'e Erberk'e teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, okul binasını gezdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşe Erberk Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title