Haberler

Avrupa Gençlik Parlamentosu 18. Seçim Konferansı

Avrupa Gençlik Parlamentosu 18.Seçim Konferansı Kayseri Ted Koleji'nin ev sahipliğinde başladı.

Avrupa Gençlik Parlamentosu 18.Seçim Konferansı Kayseri Ted Koleji'nin ev sahipliğinde başladı.

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Ortaokul-Lise Genel Müdürü Arif Sırrı Şirin, okulun konferans salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, Kayseri'de ilk kez gerçekleşen bu konferansa ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını söyledi.

Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan 22 liseden ve yurt dışından gelen 200'e yakın katılımcının bulunduğu konferansın amacının lise düzeyinde öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve gençlerin kendi düşüncelerini özgürce ifade edebilmelerine imkan tanımak olduğunu belirten Şirin, "Türkiyemizin ve Avrupa'nın geleceğine yön verebileceklerine inandığım bu gençler, farklılıklarını zenginlik olarak görerek, hoşgörü ortamında çeşitli güncel sorunları tartışarak çözüm yolları üretecekler. Konferans sırasında jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonunda seçilecek gençler, Türkiye'yi Avrupa'nın farklı noktalarında yapılacak Avrupa Gençlik Parlamentosu konferansında temsil etmeye hak kazanacak" diye konuştu.

Konferans daha sonra basına kapalı şekilde gerçekleşti.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title