Haberler

Avrupa'dan Futbol

Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki rakipleri kendi liglerinde haftayı puan kaybıyla kapattı.

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un Avrupa kupalarındaki rakipleri, kendi liglerinde haftayı puan kayıplarıyla kapattı.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki rakiplerinden Anderlecht, Belçika Pro Lig'in 11. haftasında deplasmanda Mechelen ile karşı karşıya geldi. İlk 10 haftayı namağlup geçen Anderlecht, 1-0 geri düştüğü mücadelede durumu 1-1'e getirdi ve maç bu skorla sonuçlandı. Anderlecht, bu sonuçla ligde namağlup liderliğini sürdürdü.

Sarı-kırmızılıların diğer rakiplerinden Arsenal, Hull City ile sahasında 2-2 berabere kalırken, Borussia Dortmund da deplasmanda Köln'e 2-1 yenildi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki rakiplerinde Tottenham Hotspur, İngiltere Premier Lig'in güçlü takımlarından Manchester City'ye konuk oldu. Rakibi karşısında tutunamayan Londra ekibi, sahadan 4-1'lik skorla yenik ayrıldı.

Siyah-beyazlıların grubunda yer alan Asteras, Yunanistan Süper Ligi'nin 7. hafta mücadelesinde sahasında Panaitolikos'u konuk etti. Mücadelede 1-0 öne geçen Asteras, rakibinin golüne engel olamadı ve müsabaka 1-1 tamamlandı.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki rakibi Metalist Kharkiv, Ukrayna Premier Lig'in 9. haftasında deplasmanda Vorskla Poltava ile 0-0 berabere kaldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title