Haberler

    Enes Ünal, 19 Yaş Altı Oyuncular Arasında En Golcü İsim Oldu

    Güncelleme:

    Hollanda ekibi Twente'de forma giyen Enes Ünal, 17 golle Avrupa birinci liglerinde mücadele eden 19 yaş altı futbolcularının hepsini solladı.

    Manchester City'nin tecrübe kazanması için Twente'ye kiraladığı Enes Ünal, Hollanda'da harikalar yaratıyor.

    19 yaşındaki futbolcu, takımının Eredivisie'de NEC Nijmegen'i 3-0 yendiği maçta 2 gol atarken, 1 de asist yaptı. Genç oyuncu, Avrupa birinci liglerinde mücadele eden 19 yaş altı oyuncular arasında en golcü isim olma unvanını da sürdürdü.

    Sabah'ın haberine göre; 17 kez fileleri havalandıran Enes'i, 13 golle Ajax'lı Kasper Dolberg takip ediyor. 3. sırada ise 12'şer golle Jake Grench (Hamrun), Mbappe (Monaco) ve Tielemans (Anderlecht) yer alıyor.

    13 PUAN KAZANDIRDI

    Hollanda Ligi'nde 7. sırada bulunan Twente'de taraftarın sevgilisi olan Enes Ünal, takımının kazandığı 13 puana doğrudan etki yaptı. 17 golünün yanında 3 de asisti bulunan Enes, bir maçı mağlubiyetten galibiyete döndürürken, 3 maçı beraberlikten galibiyete, 4 maçı da yenilgiden beraberliğe taşıdı.



    BURSA'YA SELAM, GOLLERE DEVAM

    NEC'e attığı ilk golün ardından, takım arkadaşlarına timsah yürüyüşü yaptıran Enes, bu enstantaneyi Instagram'dan paylaştı. Altına da "Ligdeki 16. golüm. Doğup büyüdüğüm şehrin, ilk günden beri benden desteklerini esirgemeyen güzel insanlarına gelsin" notunu düşerek, Bursa'ya selam gönderdi.

    'YENİ İBRA BİZDE!'

    Enes Ünal'ın Hollanda'da gösterdiği üstün performans, hem Manchester City yetkililerini, hem de taraftarlarını büyülüyor. 19 yaşındaki genç yıldızın NEC Nijmegen karşısında 2 gol, 1 asistle oynaması sonrası Manchester City'nin resmi sosyal medya hesabından, "Ünal gollerini sürdürüyor" mesajı yayınlanırken, taraftarlar yaptığı yorumlarla milli oyuncumuza destek oldu. Bir taraftar, "Sane yeni Ronaldo olacak, Enes de yeni İbrahimovic... Bence onlara şans vermeden transfer yapmamamız gerekir" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Enes Ünal Hollanda Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title