Haberler

Avrupa'da Aöfi Kayıtları 12 Eylül'de Sona Eriyor

Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Yükseköğretim Programları 2014-15 öğretim yılı kayıt başvuruları başladı.

Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Yükseköğretim Programları 2014-15 öğretim yılı kayıt başvuruları başladı. İnternet üzerinden yapılan başvurular 12 Eylül Cuma günü saat 16.30'da sona erecek. 2014 Batı Avrupa Öğrenci Seçme Sınavını kazananlar kesin kayıt işlemlerini http: //anadolu-uni.de/bap_kayitbasvuru.html internet adresi üzerinden yapabiliyor.

Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Bürosu Yükseköğretim Programları Görevlisi Hülya Güreler, adayların internet üzerinden başvuru, kayıt yaptıramayacağını söyledi. Güreler, şöyle dedi:

"Sadece internetten başvuru yapmak kayıt için yeterli değildir. Adaylar, internet başvuru işlemi sonunda oluşturacakları İnternet Başvuru Belgesi'nin yazıcıdan dökümünü alarak, diğer kayıt belgelerini hazırlayıp, öğretim gideri ödemesini yaptıktan sonra tüm bu belgeleri bir zarfa koyup, Köln'deki Batı Avrupa Bürosuna posta yoluyla göndermeleri ya da elden teslim edilmesini sağlamaları gerekmektedir."

"KAYIT SÜRESİ UZATILMAYACAK"

Başvuru süresinin uzatılmayacağını, her türlü internet veya elektrik kesintisi gibi olumsuz bir durumla karşılaşmamak için öğrenci adaylarının başvuru için son günü beklememelerini de dile getiren Hülya Güreler sözlerine şöyle devam etti:

"Kayıt belgeleri eksik ise, kayıt yapılmaz ve belgeleri tamamlamak üzere ek süre verilmez. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar fakülteye kayıt hakkını kaybederler ve herhangi bir hak iddia edemezler. Kimi öğrenci adayları internet üzerinden online otomasyona bilgilerini girip, formu oluşturmalarına rağmen gereken belgeleri büromuza göndermemektedir. Bu durumda da kayıt işlemi tamamlanmış sayılmaz. Öğrenci adaylarına kayıt başvurusu süresi uzatılmayacağı için tekrar hatırlatmak isteriz ki, internet başvurunuzu yaptıktan sonra oluşan formu okuyup, üzerindeki bilgiler doğru ise çıktısını aldıktan sonra imzalayarak, öğretim belgesi, öğretim gideri gibi gereken belgeleri de ilave ederek Köln'deki büromuza ulaştırmanız gerekmektedir."

Batı Avrupa Bürosu iletişim bilgileri:

Telefon : 0049 221 51 10 44 (Hafta içi 14.00 – 17.00)

e-Posta : bap@anadolu-uni.de

Büro Adresi : Friesenplatz 13, D-50672 Köln - Köln

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Üniversitesi Köln Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title