Haberler

Avrupa Challenge Kupası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Avrupa Challenge Kupası'nda 3'üncü olan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, kentte törenle karşılanması detay- YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç konuşması- YOSK sporcusu Hamza Sarıyıldız konuşması Avrupa Challenge Kupası'nda 3'üncü olan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, kentte törenle karşılandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Avrupa Challenge Kupası'nda 3'üncü olan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, kentte törenle karşılanması detay- YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç konuşması- YOSK sporcusu Hamza Sarıyıldız konuşması Avrupa Challenge Kupası'nda 3'üncü olan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, kentte törenle karşılandı.Avrupa Ligi 3 Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'nda birinci olan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, Hollanda da düzenlenen ve 8 takımın katıldığı Avrupa Challenge Kupası'nda 3'üncü oldu.Yalova Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen karşılama ve kutlama törenine AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP İzmir Milletvekili Güldal Mumcu, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç ve vatandaşlar katıldı.Erkoç, törende gazetecilere yaptığı açıklamada küçük bir kent takımının 4-5 kişinin desteğiyle Avrupa'da büyük başarı sağladığını söyledi.Yalova'da düzenlenen Avrupa Ligi 3 Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'nda gurubu birinci bitirdiklerini hatırlatan Erkoç, "İspanyollar, İngilizler ve Litvanya gibi dev kulüpleri bir kenara bırakıp gurup birincisi olarak Hollanda'ya gittik. O zaman çok mutlu oldum. O zamanki tarihle şimdiki tarih hala rüya gibi geliyor, sanki bir rüyadan uyanacağım. Hollanda'da Avrupa'ın 8 takımından biri olup ve diğer altı rakibimizi eleyerek Avrupa üçüncüsü olmak bizim için mutluluk ve huzur oldu. İnşallah engelliler olarak Galatasaray ve Beşiktaş'tan sonra Avrupa kupasını kaldıran kent olarak tarihe geçmek istiyoruz. İstanbul'dan sonra ilk kupa kaldıran kent Yalova'dır. Bu beni çok mutlu ediyor. Engelli deyip de geçmeyelim lütfen. Bizim engelimiz dünyayı dize getirecek. Şimdi Avrupa'yı dize getiriyoruz. İnşallah yakında engelli sporunda dünyayı dize getireceğiz" diye konuştu.YOSK sporcusu Hamza Sarıyıldız da turnuvanın çok zor geçtiğini söyledi.Allah'ın yardımıyla tüm rakipleriyle iyi mücadele ederek üçüncü olduklarını belirten Sarıyıldız, "Kaliteli Avrupa takımları içinden bizim üçüncü çıkmamız büyük bir başarıydı. İnşallah bu başarının devamı gelir" ifadelerini kullandı.Daha sonra toplanan kalabalık gurupla sporcular başarıyı kutladılar.

Kaynak: AA / Spor

Ak Parti Hollanda Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title