Haberler

Avrupa Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Antalya'da

Güncelleme:

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, milletin 10 Ağustos'ta nasıl bir cumhurbaşkanı seçeceğini çok iyi bildiğini söyledi.

Bakan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kepez ilçesi Yükseliş Mahallesi'ndeki seçim ofisinin açılışına katıldı. Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, güçlerini birleştirdiklerini, Antalya'nın en ücra köşelerine hizmet götürdüklerini söyledi.

Antalyalıların vatanı, milleti herşeyin üzerinde tuttuklarını, birliğin beraberliğin önemini iyi bildiklerini anlatan Çavuşoğlu, Antalya'nın sivil demokrasiyi de en iyi özümsemiş, sonuna kadar savunmuş bir kent olduğunu kaydetti. Türkiye büyürse büyüyen Türkiye'nin kaynaklarından en fazla Antalya'nın faydalanacağını dile getiren Çavuşoğlu, bu kentin Türkiye'nin dünyaya açılan çağdaş yüzü olduğunu ifade etti.

Antalyalıların bugüne kadar Türkiye'ye hizmet eden insanları yalnız bırakmadığını vurgulayan Çavuşoğlu, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde halkın doğru bir karar vereceğine inandıklarını kaydetti. Halkın, güçlü, büyüyen ve yeni Türkiye'ye kimin daha fazla hizmet edeceğini çok iyi bildiğini belirten Çavuşoğlu, "Milletimiz soruyor, nasıl bir cumhurbaşkanı isterim, pısırık bir cumhurbaşkanı mı, güçlü bir lider mi, birilerinin kurguladığı, birilerinin empoze etmeye çalıştığı adamlar mı, milletin adamı mı, Gazze'deki zulme, bombalamalara, katliamlara susan mı, 'Bu bir katliamdır, burada zulüm vardır' diyeni mi, dünyadaki mazlumların sesi olan lider mi? İşte milletimiz bunun kararını iyi biliyor" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Türk halkının Mısır'daki darbeye 'darbe' diyemeyenlere oy vermeyeceğinin, 'darbe' diyen ve dik duruşunu her zaman sergileyen Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğinin altını çizdi.

Dünyadaki birçok ülkede savaşların, katliamların yaşandığını anlatan Çavuşoğlu, "Üzüntü içinde takip ediyoruz. Bu tabloları görünce gerçekten üzülüyoruz. İşte Türkiye her zamankinden daha fazla güçlü olmalı, istikrarlı olmalı ve büyümelidir. Bu hedefleri Allah'ın izniyle yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağız" diye konuştu.

Antalya Milletvekili Sadık Badak da 10 Ağustos'ta yapılacak seçim için Başbakan Erdoğan'a her zamankinden daha fazla destek verilmesi gerektiğini bildirdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı koltuğuna oturtmak için Antalya olarak gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Bakan Çavuşoğlu ve beraberindekiler, ofisin açılışını yaptı ve binayı gezdi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mevlüt Çavuşoğlu Türkiye Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title