Haberler

Avril Lavigne Yakalandığı Hastalığı Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı

Güncelleme:

30 yaşındaki pop şarkıcısı, katıldığı bir televizyon programında Lyme hastalığından bahsederken gözyaşlarını tutamayarak 'Öleceğimi sanıyordum.' dedi.

2000'li yılların başında 'Complicated' şarkısıyla çıkış yapıp dünya çapında popülariteye kavuşan pop şarkıcısı Avril Lavigne, Lyme hastalığına yakalandı. Lavigne bir dönem hastalığının gizli kalmasını istemiş, ancak durumunun Twitter'da yayılmasına engel olamamıştı.

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Lavigne için uzun süre "Pray for Avril" (Avril için dua edin) hastag'iyle yüzlerce tweet atılmış, hayranları "Bir an önce iyileş", "Geçmiş olsun" dileklerinde bulunmuştu.
Lavigne, önceki gün katıldığı Good Morning America adlı gündüz şovunda ilk kez yaşadıklarını anlattı:

"NEFES ALAMIYOR KONUŞAMIYORDUM"

Hastalığının ilk günlerinde kronik yorgunluk sendromu yaşadığını belirten şarkıcı, "Nefes alamıyor, konuşamıyor ve hareket edemiyordum. Öleceğim sandım" dedi ve gözyaşlarını tutamadı. Lavigne, geçtiğimiz ekim ayında ilk belirtilerini gösteren hastalığı sonucu yataktan çıkamayacak hale geldiğini söyledi. Ancak birçok doktora başvurulduktan sonra teşhis konulabildiğini belirten popçu, "İnsanlar Lyme ne demek bilmedikleri için devamlı bana 'Haydi Avril, neden yataktan çıkmıyorsun? Neden bu kadar depresifsin?' deyip duruyordu. Halbuki Lyme böyle bir şey... Yataktan çıkamıyorsun, kimseye cevap veremiyorsun, deliriyorsun." dedi.

"BU BENİM İKİNCİ ŞANSIM"

Avril Lavigne'nin tedavi süreci hâlâ devam ediyor. Bugünlerde yavaş yavaş kendini daha iyi hissetmeye başladığını söyleyen şarkıcı, tamamen iyileşip sahneye geri dönebileceği günleri bekliyor. "Bu benim için hayatta ikinci bir şans." diyor.

LYME NEDİR?

Avril Lavigne'nin yaşadığı Lyme hastalığı, insan vücudunda 800'e yakın semptoma neden olduğu için teşhisi çok zor. Şu ana kadar yapılan araştırmalar Lyme hastalığının 350'den fazla hastalığı taklit edebileceğini gösteriyor. Taklit ettiği bu hastalıkların başında günümüzde hızla yaygınlaşan kronik yorgunluk, huzursuz bacak sendromu, epilepsi, MS, ALS, Lupus, Alzheimer, Parkinson, Otizm, iperaktivite ve dikkat dağınıklığı, kalp hastalıkları, kalp krizi, beyin tümörü, migren, kronik baş ağrısı, fetus ölümü ve düşük, birçok cilt ve kas hastalığı geliyor. Kene ve sivrisinek ısırıklarından buluşan hastalığı bugüne kadar George W. Bush, Alec Baldwin, Richard Gere gibi ünlüler de yaşamıştı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Avril Lavigne Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

dolu derya:

Ölmeyecekmisin?Kazıkmı kalkıcaksın bu dünyaya inançsız mahlükatlar. . .

8
30
yanıtYanıtla
YOK ARTIK:

KIYAMAM SANA BEBEĞİM İNŞALLAH İYİLEŞİRSİN VE MÜSLÜMAN OLURSUN

23
5
yanıtYanıtla
SAGETRON:

Umarım bir an önce iyileşirsin Türk dostu.

13
14
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Aşığım sana avrilim benim :)

8
2
yanıtYanıtla
sercanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Lisedeyken cok severdim seni avril.Sonra ben büyüdüm yas oldu 30 sen hala 15 inde kaldin.Şimdi senin posterini astigim günleri hatirladikça kendimden utaniyorum :)

8
2
yanıtYanıtla
DenizmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Fazla verirsen olacağı bu

2
8
yanıtYanıtla
özçü:

ençligimi yedin avrıle .

7
2
yanıtYanıtla
NET e cevap:

NET isimli gerizekalı pramağının ucu yandı mı senin hiç, yoksa salakmısın

4
3
yanıtYanıtla
keneden geçiyormuş:

kene ve sivrisinek lan huylandım şimdi aile hekimine gidiyorum özel laboratuvar bakıyorum 1. aşama: ELISA veya IFA ile testi2 aşama: Western blot ama: Western blotIFA veya ELISA ile pozitif veya şüpheli çıkan sonuçların daha özgül bir test olan westernblotn ile test edilmesi gerekmektedir

3
1
yanıtYanıtla
Azrail Takipte:

Lan Hepimiz Öleceğiz. . Korkunun ecele faydası yok. . .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title