Haberler

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Yıldız Açıklaması

"Trabzon'da kurduğumuz bölgenin ilk vakıf üniversitesini yaşatacak olan öğrencilerimizdir"

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, " Trabzon'da kurduğumuz bölgenin ilk vakıf üniversitesini yaşatacak olan öğrencilerimizdir" dedi.

Ömer Yıldız, yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerinin yerleştirme için tercihlerini 7-17 Temmuz arasında yaptığını ve bu sürenin sonuna yaklaşıldığını belirterek, Avrasya Üniversitesinin yurdun her ilinden tercih edildiğini ifade etti.

Bu yılda en hızlı büyüyen üniversiteler arasında yer almayı amaçladıklarını anlatan Yıldız, "Üniversitemizin tercih edilmesinin sebeplerini, üniversitemizin verdiği kaliteli eğitim, Trabzon gibi ülkenin ve dünyanın en güzel ve en güvenli illerinden birinde olmamız ve öğrencilerimize en ileri teknolojiyi takip ederek kurduğumuz laboratuvarlar olarak sıralayabiliriz. Ulaşım problemi olmayan ve öğrencinin her isteğine cevap veren bir şehirde olmamızda tabi ki çok önemli" dedi.

Yıldız, okullarını tercih eden öğrenci ve velilerine teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Tek hedefimiz daha iyi şartlarda, daha kaliteli eğitimdir. Bunun için hızlı şekilde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Her şey geleceğimiz için. Üniversitemizin kısa zamanda üçüncü yerleşkesini de açmış olacağız. Bu dönem eğitim de vereceğimiz üçüncü yerleşkemizde bin kişiye aynı anda yemek verebileceğimiz restoranımız bulunacak, hemen arkasında öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek market, kuaför gibi yaklaşık on dükkanımız ile öğrencilerimiz eğlenecekleri vakit geçirecekleri birkaç kafemiz olacak. Aynı zamanda Türk hamamı saunası ve spor salonu da bulunacak. Denize sıfır bir yerde olduğumuz için çay bahçemiz ve plajımızı da mutlaka en iyi şekilde hazırlayacağız. Bütün bu çalışmalarımız temmuz ayı sonunda bitmiş olacak."

Böylece yörede eşine az rastlanan bir yerleşkenin ortaya çıkacağını savunan Yıldız, "Bunlara ilaveten 730 kişilik öğrenci yurdumuz bu yerleşkede bulunuyor. Yurt ihtiyacı olan tüm öğrenciler şimdiden gelip yurdumuzu ziyaret edebilir, yerlerini ayırtabilirler. Trabzon'da kurduğumuz bölgenin ilk vakıf üniversitesini yaşatacak olanlar öğrencilerimizdir" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Avrasya Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title