Haberler

Avrasya Tüneli Projesi, 'civil İstanbul 15' Konferansına Konuk Olacak

Güncelleme:

Yapı Merkezi ve ATAŞ, mühendis adayları ile uzmanları buluşturan etkinliğe destek veriyor

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Yapı Kulübü'nün düzenleyeceği 'civil istanbul 15' isimli uluslararası mühendislik konferansı, inşaat sektöründen üst düzey yöneticiler ile geleceğin mühendis adaylarını bir araya getiriyor. Konferansta, Asya ile Avrupa kıtalarını ilk kez deniz tabanının altından karayolu tüneliyle birleştirecek olan Avrasya Tüneli Projesi ( İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi), tüm boyutlarıyla ele alınacak.

Uluslararası mühendislik konferansı 'civil İstanbul 15', YTÜ Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi'nde 4-5-6 Mart 2015 tarihlerinde düzenlenecek. Konferansa, farklı ülkelerden yaklaşık 700 öğrenci ve inşaat sektöründen uzmanlar katılacak. Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. (ATAŞ) ve Yapı Merkezi, etkinliğe 'Altın Sponsor' olarak destek veriyor.

Konferansın üçüncü günü düzenlenecek olan "Avrasya Tüneli Proje Finansmanı ve Yatırım Süreci" başlıklı oturuma ATAŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tanrıverdi ve Teknik Müdür Yardımcısı Ceren Alaca katılacak. Teknik Ofis Şefi Öncü Gönenç ise "Avrasya Tüneli: TBM Tünel Özellikleri" başlıklı sunum yapacak. Aynı gün Yapı Merkezi Ar-Ge Bölümü Koordinatörü Prof. Dr. Ergin Arıoğlu ise 'Büyük Çaplı Deniz Altı Tünelleri' hakkında bilgi verecek.

Ayrıca ATAŞ tarafından kurulacak stantta üç gün boyunca öğrencilere Avrasya Tüneli Projesi hakkında bilgi verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yıldız Teknik Üniversitesi İstanbul Avrasya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title