Haberler

AVON ve Milla Jovovich ile Tarz Sahibi Olun

Güncelleme:

AVON City Rush ile dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız.

Dünyanın önde gelen güzellik kuruluşu AVON, beğenilen parfümlerine baştan çıkarıcı yepyeni bir parfüm daha ekliyor. Hem kadınlar hem de erkekler için gücü ve duyuları canlandıran yeni AVON City Rush ile dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız!

Güçlü, kendine güvenen stil sahibi

AVON City Rush, kendine güvenen, modern, stil sahibi kadın ve erkeklere hitap ediyor. City Rush ile tüm gözler sizin üzerinizde olacak.

Milla Jovovich & Carlos Casagrande

Dünyaca ünlü model, oyuncu, müzisyen ve anne Milla Jovovich, Avon'un büyüleyici yeni kadın parfümü City Rush'ın yüzü olmaktan ötürü çok heyecanlı olduğunu söylüyor. Milla, City Rush'ın kadının doğal gizemini ve duygusallığını yakalayan çok yönlü bir parfüm olduğunu ve City Rush kullandığında kendini son derece güvenli hissettiğini belirtiyor.

City Rush erkek parfümünün yüzü ise ödüllü Brezilyalı model ve oyuncu Carlos Casagrande. O da tıpkı City Rush gibi cezbedici ve güçlü.

City Rush for Her

Bu çok yönlü koku taze ve yemyeşil sarmaşık dokunuşuyla süslenmiş göz alıcı bergamotun ferah notaları ile duyusal siyah yıldız çiçeği, gül ve vanilyayı içeren baştan çıkarıcı bir çiçek aranjmanı sunuyor. Ayrıca kremalı, odunsu notalar ve topraksı paçuli çiçeğinin kadifemsi dokunuşları parfümün uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor.

City Rush for Him

Baharatlı ve biberli viski notaları, taze elma ve İtalyan mandalinasının ferahlığı ile iç içe geçiyor. City Rush for Him, siyah yıldız çiçeği ve aromatik misk adaçayını birleştirip bu karışımı taze sardunya ile dengeleyerek, duyularınızı harekete geçiriyor. Misk kokusu ve hoş sandal ağacı ile karıştırılan kaşmir ağacının kremalı dokunuşu ise tam anlamıyla karşı konulmaz zarif bir koku ortaya çıkarıyor.

21 Eylül tarihinden itibaren özel tanıtım fiyatı ile satışa sunulacak olan City Rush for Her EDP (50 ml.) 40.20 TL, City Rush for Him EDT (75 ml.) ise SADECE 41.40TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milla Jovovich Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title