Haberler

Avon Satış Temsilcileri Van'da Bir Araya Geldi

Dünyaca ünlü kozmetik ürünleri üreticisi olan Avon’un Van satış temsilcileri bir araya geldi.

Dünyaca ünlü kozmetik ürünleri üreticisi olan Avon'un Van satış temsilcileri bir araya geldi.

Van Bölge Sorumlusu Şenel İzci tarafından bir otelde düzenlenen etkinliğe Avon Van Bölge Satış Müdürü Betül Genç ile Avon Van temsilcileri katıldı. Kampanyalar ve ürünler hakkında katılımcılara bilgiler sunan Avon Bölge Satış Müdürü Betül Genç, Avon'un yıllardır kadınların hayatlarını değiştirmeye devam ettiğini belirtti. Van'daki satış temsilcileri ile birlikte hem Van kadınlarının güzelliklerini keşfetmelerini hem de satış temsilciliği sayesinde kendilerine aynı zamanda ekip kurarak hayallerini gerçekleştirmeleri için bir arada olduklarını ifade eden Genç, "Avon, sadece bir kozmetik firması değil, aynı zaman da evinde ekonomisine katkı sağlamak isteyen ama çocuklarını bırakamayan özellikle kadınların bu iş sayesinde kazanç elde etmelerini sağlıyor. Bunun yanında her katalogdan bir ürün alırken, sadece kendinize bir ürün almıyor, aynı zamanda meme kanserine destek olmak içinde fonda biriktirdiğimiz paralara destek oluyorsunuz. Hem kaliteli ürünleri indirimli alıyorsunuz, hem de ürünlerini aldığınız kişinin hayallerine ulaşması için ona destek olmuş oluyorsunuz" dedi.

Van'da 2 bin 500 Avon satış temsilcisinin olduğuna dikkat çeken Avon Van Bölge Sorumlusu Şenel İzci ise, "2 bin 500 satış temsilcisi olan Van'da, bu sayıyı daha da artıracağız. Avon sayesinde birçok kadın kendi ayakları üzerinde durmayı öğreniyor; evinin, çocuklarının ve kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecek maddi desteği sağlıyor. Bizde Avon ile Van'daki kadınların hayatlarına dokunacak, Vanlı kadınların bir adım daha ileriye gitmeleri için elimizden geleni yapacağız. Bugün bu coşkuyla çok güzel başarılar elde edeceğiz. Bu kapsamda herkesi Avon ekibine davet ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

15 yıldır Avon'la çalışan Van Takım Öncüsü Tülay Meral ise, sıradan bir ev kadınıyken kendi işinin patronu olduğunu belirterek, "Avon'daki kadınlara ve kendime çok güzel bir dünya ve gelecek hazırlamak için uğraşıyorum. Hem para kazanıyor, hem de sosyal çevremi geliştiriyorum. Avon'da olduğum için mutluyum" şeklinde konuştu.

Bölgede en çok satış yapan temsilcilere çeşitli hediyelerin dağıtıldığı program, dansözün sahne alması ve ikramlarla son buldu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title