Haberler

Avni Yıldırım Rakibi Forsman'ı İlk Rauntta Nakavt Etti

Güncelleme:

WBC Hafif Ağır Sıklet Kıtalararası Gümüş Kemer'in sahibi Türk boksör Avni Yıldırım, Finlandiyalı rakibi Janne Forsman'ı ilk rauntta nakavt etti.

Türk boksör Avni Yıldırım, Finlandiyalı rakibi Janne Forsman ile çıktığı ünvan maçında rakibini ilk raundda nakavt ederek ünvanını korudu.

İLK RAUNDDA YIKILDI

Almanya'nın Ratingen kentinde yapılan müsabakada 24 yaşındaki Yıldırım, hızlı başladığı karşılaşmanın ilk dakikalarında rakibi 33 yaşındaki Forsman'ı, karın bölgesine vurduğu yumrukla yere yıktı. Forsman, aldığı darbenin ardından ayağa kalkamadı ve nakavt oldu.

"BÜTÜN TÜRK VE MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME ARMAĞAN EDİYORUM"

Ahi Event salonunda Ahmet Öner'in organizasyonundaki karşılaşmada bu sonuçla unvanını koruyan genç boksör Yıldırım, "Bu galibiyeti bütün Türk ve Müslüman kardeşlerime armağan ediyorum" dedi.

SELÇUK AYDIN DA GALİP AYRILDI

Gecenin diğer karşılaşmasında ringlere geri dönen Türk boksör Selçuk Aydın, Gürcü rakibi Nodar Robakidze'yi 5. raundun sonunda nakavt etti. Mücadele boyunca üstün dövüşen Aydın, 5. raundun sonunda rakibinin maçı bırakması ile karşılaşmadan galip ayrıldı.

Kaynak: AA / Spor

Selçuk Aydın Almanya Gümüş Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

Igdir:

Adam kürtoglu kürt ne türkü

1
28
yanıtYanıtla
KAPAKÇI...:

genç boksör Yıldırım, ''Bu galibiyeti bütün Türk ve Müslüman kardeşlerime armağan ediyorum'' dedi. . . . . . . . . . . . BU DA SANA KAPAK OLSUN. . . . . .

yanıt17
yanıt0
ali61:

ığdır türkiye değilmi, haritaya bidaha bak istersen. ama tabi sizin zihniyetiniz hdpkk gibi bozuk olduğu için , nano kafa nano beyin

yanıt6
yanıt5
Svs58:

Adam Sivaslı Yiğido dingil, sizde öyle yiğit ne gezer fistanlı keko. . .

yanıt6
yanıt1
Fakt:

Turkler ve boks bunlar iki farkli dunya. . Bu topraklardan boksor cikmaz. .

1
26
yanıtYanıtla
sivasli:

Helal sana yigido

16
0
yanıtYanıtla
...Mobil-IOS:

Seloyu buna verelim bununla konuşsun....

6
0
yanıtYanıtla
YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN “LAZMAN“:

Sivaslı avni kardeşimize ve demir bilek hemşerim TRABZON un gururu selçuğa bu gururu yaşattıkları için çok teşekkürler,devamının gelmesi dileğiyle

5
0
yanıtYanıtla
Mekanik:

maci neden vermiyorsunuz ulennnn?

3
0
yanıtYanıtla
ilhan erdem:

başarıların devamını diliyorum avni yolun açık olsun sevgilerimle

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title