Haberler

Avni Aker Golcüsü Cardozo Galatasaray'ı Bekliyor

Güncelleme:

Hüseyin Avni Aker'de attığı gollerle dikkat çeken Trabzonspor'un Paraguaylı yıldızı Oscar Cardozo, Galatasaray'ı bekliyor.

Hüseyin Avni Aker'de attığı gollerle dikkat çeken Trabzonspor'un Paraguaylı yıldızı Oscar Cardozo, Galatasaray'ı bekliyor.

Bordo-mavili takımın ezeli rakipleri olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı bu sezon gol atma başarısı gösteremeyen Cardozo, sarı-kırmızılı takım karşısında bir ilk yaşamayı hedefliyor. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği 23 maçta 15 gol atan Oscar Cardozo, söz konusu gollerin 12'sini Avni Aker'de oynadığı maçlarda kaydetti. Şimdiye kadar Türkiye'de oynadığı büyük maçlarda gol atma başarası gösteremeyen golcü oyuncu, Galatasaray karşısında bu şansızlığını kırmak istiyor.

Cardozo, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 23 maçın 11'inde gol atma başarası gösterdi. Paraguaylı oyuncu Avni Aker'de attığı 12 golü ise 8 mücadelede kaydetti. Deplasmanda oynanan 3 maçta ise 3 gol attı. Bordo-mavililerin iç sahada attığı 32 golün 15'i Cardozo'nun ayağından geldi.

İÇ SAHADA CARDOZO GOL ATARSA TRABZONSPOR KAZANIYOR

Trabzonspor, Paraguaylı yıldızı Oscar Cardozo'nun gol attığı iç saha maçlarında 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Bordo-mavililer, yıldız oyuncunun gol attığı Gaziantepspor maçından beraberlikle ayrılırken, Mersin İdmanyurdu, Torku Konyaspor, Gençlerbirliği, Medicana Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor karşılaşmalarından galibiyetle ayrıldı ve bu maçlarda Trabzonspor 22 puan topladı.

Oscar Cardozo'nun bu sezon gol attığı maçlar şöyle:

İstanbul Başakşehir-Trabzonspor: 1-1 (1 gol)

Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu: 3-1 (1 gol)

Trabzonspor-Gaziantepspor: 4-4 (1 gol)

Trabzonspor-Torku Konyaspor: 3-2 (2 gol)

Trabzonspor-Gençlerbirliği: 4-1 (3 gol)

Balıkesirspor-Trabzonspor: 2-2 (1 gol)

Trabzonspor-Sivasspor: 3-2 (2 gol)

Trabzonspor-SAİ Kayseri Erciyesspor: 2-1 (1 gol)

Trabzonspor-Karabükspor: 3-2 (1 gol)

Mersin İdmanyurdu-Trabzonspor: 1-5 (1 gol)

Trabzonspor-Akhisar Belediyespor: 2-0 (1 gol)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Avni Aker Óscar Cardozo Trabzonspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title